Zumbet pentru Solidaritate

8 июля 2018
Воскресенье, 16:00
blv. Iuri Gagarin 14
150 lei
Добавить в избранное

Zumbet pentru solidaritate

 

Mihaela Pîslaru - Ichim, stabilită în Dublin/Irlanda, a activat pentru o bună perioadă în calitate de instructor Zumba, iar acum decide să aducă această experiență acasă. Considerând că evenimentul este un prilej potrivit pentru implicarea în povestea lui Sergiu Brudari, ea a adunat o echipă de instructori naționali/internațional de Zumba și în parteneriat cu Keystone Moldova, Academia Sportului Anatolii Pervanciuc te invită la o acțiune de solidaritate. De această dată facem sport acasă! 

Evenimentul nostru (și e al nostru pentru că acolo vei fi și tu) are scopuri bune: Familiarizarea cu sportul Zumba, care vine la pachet cu modul sănătos de viață și oferirea unui suport lui Sergiu prin suma adunată în urma vânzării biletelor/donațiilor la eveniment.

Povestea lui Sergiu este poveste unui tânăr care timp de 18 ani a trăit într-un mediu instituțional ce i-a oferit condiții minime de cazare și masă. O dată ce părăsește instituția el are nevoie de șansa unei integrări reale în comunitate. 

Pe 8 iulie îți garantăm un aer proaspăt de vară, instructori care vor crește în tine dragostea pentru mișcare și siguranța că ai făcut o faptă bună, sau și mai important - am fost împreună, am fost acolo împreună pentru solidaritate!

Prezența ta la eveniment însemnă pentru Sergiu încă un pas spre propria casă!

Locaţie: Indoor Arena Events & Sports, blv Gagarin 14.