ALB NEGRU | Misha Grossu & Jazz Quartet

ALB NEGRU | Misha Grossu & Jazz Quartet

25 martie
Sâmbătă 19:00
Centrul METEORA, Str. Sarmizegetusa 12
250 lei
Adaugă în favorite
 
"...și într-o primăvară plină de culori, ALB NEGRU rămân esențiale." 
 
Pe 25 martie, acordeonistul Misha Grossu te invită la un concert mai deosebit - unul creat prin CONTRAST, cum e ALB NEGRU. Dacă la concertul anterior, de la Artcor, Misha a prezentat proiectul tematic doar în stil JAZZ Swing, atunci de data aceasta te așteaptă piese noi și dintre cele mai variate: de la latino la ballade, de la jazz waltz la bossa, și, desigur, nu vor lipsi ritmurile dansante de swing. O diversitate ritmică și sonoră, care te vor face să simți ce înseamnă contrastul ALB NEGRU în muzică și în emoții - de la meditație profundă spre melodii vesele, care vor face să te miști; de la romantism la melodii relaxante pentru buna dispoziție. 
 
Pe scenă vor evolua 
Misha Grossu & JAZZ Quartet: 
• Vadim Shinnik - pian 
• Dumitru Neculiseanu - trompetă 
• Veaceslav Pană - contrabas 
• Alex Zavalii - tobe 
 
Și pentru că Misha Grossu, în concertele sale, pune mereu accent pe atmosferă, emoție și stare, pe 25 martie vei descoperi o locație superbă, METEORA (vezi poze mai jos), ascunsă de ochii locuitorilor capitalei. 
O decizie nestandartă pentru un concert este ca spectatorii să stea confortabil pe toată durata concertului la mese, iar pentru o stare și mai specială, să se delecteze cu un vin select, oferit de vinăria Et Cetera și gustări la vin. 
 
Tu ce alegi, ALB sau NEGRU, DA sau NU? 
Noi, echipa iTicket, te sfătuim să spui DA pentru concert și NU pierde ocazia de a te simți bine și mai ales frumos! 
 
Te așteptăm pe 25 Martie, centrul Meteora, str. Sarmizegetusa 12, etajul 3, ora 19:00.
 
 
 
 
 
 
 
 
Video din concertele anterioare: