Coke LIVE - Carla's Dreams (Lansarea Albumului Oficial)

13 septembrie 2014
Sâmbătă, 18:00
200 lei
Adaugă în favorite


Coke Live Carla's Dreams (Lansarea Albumului Oficial)


Coca-Cola prezintă premiera absolută a primului album oficial Carla's Dreams în cadrul evenimentului "Coke LIVE"

Sâmbătă, 13 septembrie, orele 18:00, în incinta complexului Manej, vei fi prezent la un eveniment de muzică LIVE organizat de compania Coca-Cola. "Coke LIVE" îţi aduce cea mai mare surpriză a acesteai toamne – prezentarea exclusivă a primului album oficial al lui Carlas Dreams întitulat 'DA. NU. NA.'

Carlas Dreams, cel mai controversat artist din Moldova, este proiectul muzical care a reuşit să unească toţi tinerii țării, făcîndu-i să fredoneze melodiile sale. Dupa ani de concerte și piese inedite solo și în colaborare cu cei mai mari artiști a regiunii, Carla's Dreams lansează primul album oficial, ce va conține piesele cunoscute dar și material absolut nou, nemaiauzit până acum.

Despre eveniment:

“Coke LIVE” este un eveniment live unde ai ocazia să fii alături de artiştii tăi preferaţi şi să asişti la un show live nemaivăzut: mii de tineri în incinta celei mai mari săli de evenimente din Moldova, Manej, în fața unei scene imense animate de lumini și ecrane LED sincronizate într-o producție de excepție.

Despre artiști:

Invitatul special este rebelul Carlas Dreams, care va susţine un show exclusiv, susținut de live band. Carlas Dreams nu este un simplu artist, dar şi vocea tinerilor din Moldova, pe care i-a cucerit cu piesele sale sincere și uneori prea directe. Primul album oficial va purta denumirea "DA. NU. NA." – un mesaj scurt şi clar, care în cel mai direct mod anunţă reacţia pe care o vei avea ascultînd albumul. 

Tot în seara aceasta vei vedea un drum show live de la cel mai intens proiect de muzica electronica din Moldova - echipa BLVCK însoțită de toboșarul formației AMATORY, Stewart. Pentru a afla ce artiști vor mai evolua pe scenă alături de Carla's Dreams în cadrul evenimentului, urmăriți postările ce vor apărea curând.

BLVCK

Despre bilete:

Atenție! Cantitatea biletelor este strict limitată! Nu ezitați să vă asigurați din timp biletul la concert. Multi doritori de a veni la concertul precedent organizat de echipa NRG în Manej, care au dorit sa cumpere bilete chiar inainte de eveniment, nu au mai putut gasi bilete.

8 August - 7 Septembrie inclusiv:
Prețul biletului: 100 de lei.

8 Septembrie - 13 Septembrie inclusiv:
Prețul biletului: 200 de lei.
 

Info bilete : 060 879 444

Din momentul rezervarii aveti 24 ore la dispozitie pentru a achita biletele.