Facem Loc Pentru Joc

6 May 2021
Thursday, 10:00
50500 lei
Adaugă în favorite
Te îndemnăm să participi la această campanie. Donația ta contribuie la amenajarea locului de joacă adaptat special necesităților copiilor umbriți de durerea unui diagnostic necruțător.
Copiii din cadrul Centrului de Îngrijiri Paliative Pediatrice „Casa Angelus” cunosc realități pe care nici un copil nu ar trebui să le știe. Pe lângă asistența medico-socială, acești micuți au nevoie de socializare, zâmbete, activități
interactive care să-i ajute să uite de tratament și durere.
Pentru a le asigura acestor micuți cât mai mult timp petrecut în aer liber, cu jocuri interactive și cu o curte frumos amenajată, avem nevoie de ajutorul tău.
Ne propunem să amenajăm curtea într-un mod sustenabil, potrivit necesităților copiilor internați în Centru. Ograda are nevoie de câteva zone funcționale destinate relaxării, plimbărilor și jocurilor. Gazonul verde, aleile, florile și terenul de joacă sunt parte a proiectului nostru #FacemLocPentruJoc.
Dăm startul campaniei sociale #FacemLocPentruJoc care are drept scop colectarea fondurilor în vederea amenajării curții Centrului de ÎngrijiriPaliative Pediatrice „Casa Angelus”. Anual, circa 400 de copiii își alină durerile în cadrul instituției noastre.
 
„Casa Angelus” este primul hospice pediatric din R. Moldova înființat de către Fundația Hospice Angelus în vara anului 2017 Misiunea Centrului „Casa Angelus” esta de a oferi asistență medicală copiilor cu maladii amenințătoare de viață. Această instituție asigură îmbunătățirea calității vieții copiilor, iar pentru părinții lor o perioadă de respiro.
 
Donează 50 MDL –Mulțumim pentru susținere!
Donează 100 MDL – Costul unei plante decorative;
Donează 150 MDL – Procurarea unui element de decor pentru curte;
Donează 200 MDL - Costul unui m2 de gazon rulat;
Donează 300 MDL – Costul a 2l de vopsea;
Donează 400 MDL – Contribuția ta la procurarea unui coș pentru deșeuri;
Donează 500 MDL – Contribuția ta la procurarea unei bănci pentru zona verde.