MAREA DEGUSTARE DE SPUMANTE. EDIȚIE SPECIALĂ!

MAREA DEGUSTARE DE SPUMANTE. EDIȚIE SPECIALĂ!

28 decembrie 2022
Miercuri 18:30
Digital Park
350 lei
Adaugă în favorite

De Revelion vrem să ai cel mai bun spumant pe masă, te invităm să-l identificăm împreună la Marea Degustare de Spumante.

Pe 28 DECEMBRIE te invităm la DIGITAL PARK, Strada Mihai Viteazul 15, să alegem cel mai bun Spumant. Ne vom delecta cu vinuri și gustări alese, Muzică live și atmosferă potrivită pentru socializare.

Cine poate veni? - Toți cei care au cea mai mică tangeță cu vinul, iar pentru că suntem în Moldova, adică toată lumea. Nu trebuie să fii un degustator profesionist, tot de ce este nevoie să știi la degustare, te învățăm noi. Pentru noi cât și pentru vinificator contează părerea publicului larg. Vrem să răspundem la întrebarea: „Ce vin place consumatorului din R.Moldova?”

Ce vom face la eveniment? – Pe parcursul serii toți participanții vor avea posibilitatea să participe la o degustare în orb cu peste 10 spumante. Degustarea în orb presupune că participantul nu știe cine produce spumantul, cât costă, nu vede nici sticla, nici eticheta, astfel nimic din cele menționate nu-i poate influența nota acordată. Participantul se conduce doar după propriile gusturi.

Ce spumante participă la degustare? – În cadrul evenimentului veți avea posibilitatea să degustați peste 10 spumante. Vinuri spumante de la cramele mici și mari, nume noi sau deja cu renume pe piața autohtonă.

BONUS: Pe parcursul serii vom avea parte de gustări asociate vinului și premii de la partenerii noștri. Iar în timpul degustării Anastasia Jantîc și Ana Smirnova ne vor bucura cu muzică live. La fel, veți lua parte la o licitație de spumante unde veți avea posibilitatea să licitați pentru sticla de spumant preferată ce va fi semnată chiar de vinificator. Banii acumulați în urma licitației vor fi donați pentru o cauză nobilă.

Degustarea, aprecierea și premierea vinurilor va avea loc live prin intermediul telefoanelor mobile. Vinurile ce vor fi apreciate cu cea mai mare notă, vor primi diplome și Trofeul VINADOR. 

PREȚUL BILETULUI - 350 DE LEI. În ziua evenimnetului - 400 DE LEI. 

Evenimentul are loc miercuri, 28 DECEMBRIE, DIGITAL PARK, Strada Mihai Viteazul 15.

Program:

18.30 - 19:00 Recepție.

19:00 - 19:15 Moment informativ din partea Somelierului și informarea despre criteriile de apreciere

19:15 – 20.45 Degustare și aprecierea spumantului & networking

20:45 - 21:00 Descoperirea mostrelor participante la concurs

21:00 - 21:25 Licitație spumante, tombola cu premii

21:25 - 21:40 Anunțarea și premierea spumantelor câștigătoare.

NOTĂ: Pe durata evenimentului vom sta în picioare la mese cocktail

 

Vezi aici cum a fost la evenimentele precedente:

https://www.youtube.com/watch?v=VcF_U0dgMSE

https://www.youtube.com/watch?v=L4XCeotx9uA

https://www.youtube.com/watch?v=_USJJqXW0qA

 

Marea degustare de Spumante are loc în cadrul Campionatului de vinuri din R.Moldova. Campionatul are ca structură mai multe evenimente pe care le organizăm lunar. La fiecare eveniment degustăm în orb și apreciem vinuri monosoi sau realizate după un anumit procedeu de vinificație, rose-uri, cupaje, spumante.

Evenimentele au drept scop popularizarea vinurilor autohtone, promovarea unui consum moderat și corect al vinurilor în rândul populației.

Vă așteptăm pe 28 decembrie să identificăm împreună cele mai bune vinuri spumante din R.Moldova. Orice iubitor de vin este binevenit!

NOROC!