Trigon & Cristian Chiaburu Project | Festivalul Industriilor Creative

Trigon & Cristian Chiaburu Project | Festivalul Industriilor Creative

2 iunie
Joi 19:00
Artcor
150 lei
Adaugă în favorite
Fuziunea dintre folclor și jazz pe scena Artcor!
Acest eveniment reprezintă un unic concert care va aduce pe aceeași scenă 2 generații cu abordări diferite, dar unite prin setea de a crea și a apropia oamenii de magica lume a jazzului.
Una dintre primele formații de jazz din Republica Moldova, fondată în 1992 - Trigon, va evolua împreună cu unul dintre cele mai tinere și moderne proiecte de jazz - Cristian Chiaburu Project.
Trigon, formația care a rezistat testul timpului și al progresului, se bucură de 30 ani de activitate, devenind una dintre cele mai apreciate trupe de jazz modern din lume. Trigon îmbină în compozițiile sale elemente de ethno, jazz, rock și muzică simfonică.
Cristian Chiaburu Project rezonează cu stiluri precum funk, fusion, bebop, jazz contemporan și se remarcă prin originalitate și temele abordate în muzică.
Vino la cel mai special eveniment din cadrul festivalului industriilor creative de la Artcor în data de 02 iunie 2022, ora 19 00.
 
Preț bilet: 
În prealabil 150 lei
În ziua evenimentului 200 lei
__
Concertul este parte a Festivalul Industriilor Creative 2022, ce va avea loc în perioada 1-5 iunie la Chișinău.
În cele 5 zile de program sunt planificate workshop-uri și ateliere, prezentări în stil TEDx susținute de liderii comunităților de creație locale dar și invitați internaționali. Serile vor fi dedicate performance-urilor, show-rilor de lumini, concertelor și expozițiilor. Activitățile de bază se vor desfășura în cele 2 centre multifuncționale Artcor și Mediacor.
Activitatea este susținută de Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de Usaid Moldova și Embassy of Sweden in Chisinau.