UNZIP Moldovan Fashion Designers

UNZIP Moldovan Fashion Designers

27 septembrie 2022
Marți 18:00
Palatul Republicii
350–450 lei
Adaugă în favorite

UNZIP Moldovan Fashion Designers - primul show reprezentativ al industriei de modă din Republica Moldova dedicat în totalitate etalării talentelor designerilor autohtoni, organizat de liderii industriei ZIPHOUSE și APIUS.

Pe 27 Septembrie, lumea modei nu va mai fi aceeași – o selecție a celor mai excentrici designeri vestimentari autohtoni vor prezenta publicului cele mai îndrăznețe creații sub forma unui performance nemaivăzut anterior.

O combinație dintre o defilare de modă și un spectacol artistic, UNZIP Moldovan Designers, este un eveniment monden, care pune în valoare creațiile vestimentare autohtone, ținute create cu scopul de accentua frumusețea unică a fiecărei femei.

Te așteptăm la UNZIP Fashion Show, unde moda se va cuprinde cu show-ul într-un mod unic. Vei asista la o defilare adevărată, un spectacol de lumini, și o atmosferă incendiară. Te așteptăm pe 27 Septembrie la 18.00, în incinta Palatului Republicii Moldova.

UNZIP Moldovan designers - UNZIP your sense of FASHION!

Bilete:

Silk Ticket: 450 MDL (Cu cea mai buna vedere spre scenă.)

Velour Ticket: 350 MDL

Cashmere Ticket: 200 MDL

(Biletele din categoria „Cashmere” sunt destinate studenților și profesorilor din domeniile artistice, cât și tinerilor desingeri la început de carieră profesională. Numărul biletelor este limitat și pot fi procurate doar prin utilizarea Promo Code-ului primit în urma înregistrării.)

Link de înregistrare pentru obținerea Promo Code-ului:https://forms.gle/9Swr8LJiSPJySkJJ8

 ____________

Acest eveniment este realizat de ZIPHOUSE și APIUS, în colaborare cu YOUBESC, cu suportul proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID și Suedia.