Wine Day Cristi’s Way

2–4 octombrie
17:00
Scuarul Cehov, str. Mitropolit Varlaam 63

EVENIMENT ANULAT

Dragii noștri, astăzi a fost depășit pragul de 1013 cazuri noi de Covid-19, atestate în doar 24 de ore, pe teritoriul țării. În contextul în care situația epidemiologică se înrăutățește pe zi ce trece, am decis să anulăm evenimentul Wine Day Cristi’s Way. Sănătatea e prioritară și trebuie să fie mai presus de toate sărbătorile!

Iată de ce ne simțim obligați moral să anulăm evenimentul ce urma să aibă loc pe 2, 3 și 4 octombrie în scuarul Cehov din Capitală, cu ocazia Zilei Naționale a Vinului.

Ne cerem scuze față de cei care și-au planificat să sărbătorească weekendul alături de noi! Ne este dor de oameni, de zâmbete, de îmbrățișări, de muzică vie, de interacțiune, de un vin bun savurat împreună, dar trebuie să mai așteptăm și să avem răbdare, pentru că va trece și această pandemie!

Până atunci, vă îndemnăm să aveți grijă de sănătatea Dvs. și a celor apropiați și să deschideți, de Ziua Națională Vinului, o sticlă de vin Chateau Cristi, pentru a simți și de la distanță că suntem împreună și că putem petrece la unison chiar și din intimitatea propriei case. Sănătate!