„1001 de nopți” Concert de Caritate de Muzică Clasică la Cahul

„1001 de nopți” Concert de Caritate de Muzică Clasică la Cahul

8 iulie 2023
Sâmbătă 18:00
Palatul de Cultură ,,Nicolae Botgros’
100–500 lei
Adaugă în favorite

Dragi prieteni, Junior Chamber International Cahul vă invită la un concert de caritate de muzică clasică ,,1001 de nopți’’ sâmbătă, 08 iulie, ora 18:00 la Palatul de Cultură ,,Nicolae Botgros’’.

 Scopul evenimentului este unul dublu: conservarea, promovarea și cultivarea dragostei față de muzica clasică și susținerea unei cauze nobile menită să aducă bucurie celor 170 copii din regiunea Cahul care își fac studiile la Școala de Muzică ,,Maria Cebotari’’.

 Din resursele financiare colectate din vânzarea biletelor la concert, va fi procurat un pian Royal pentru Școala de Muzică “Maria Cebotari”.

 Timp de două ore, Vă veți delecta cu creația compozitorului Piotr Ilici Ceaikovski - Concertul nr. 1 pentru pian și orchestră, solist - Gheorghi Voilochnikov din Germania și cu piesele compoziției muzicale din renumita poveste ,,1001 de Nopți’’, N. A. Rimski-Korsakov Șeherezada, susținută de Orchestra Simfonică Națională a Companiei ''Teleradio-Moldova'' sub bagheta dirijorului Rotilă Ilie Croitoru.

 Mulțumim primilor parteneri care au acceptat să sprijine acest concert, în același timp suntem deschiși pentru noi colaborări.

 Biletele pot fi achiziționate la numărul de telefon 0780 56 544 și pe iticket.md

 Dress code: Black tie.