#210 - O masă caldă pentru un bătrân

27 April, 4, 11, 18, 25 May, 1, June 2020
12:00
30210 lei
Adaugă în favorite

#210 - O masă caldă pentru un bătrân

 

Dragi prieteni, v-am obișnuit de câțiva ani cu faptul că susținem și organizăm cele mai frumoase evenimente din țară. În situația actuală, când toate evenimentele au fost reprogramate sau anulate pe un termen nedeterminat, dar și pentru că ne pasă și dorim să ne facem aportul simțit prin intermediul platformei pe care o gestionăm, am decis să ne alăturăm campaniei „Comunitatea contează”. Aceasta este o campanie socială inițiată de Asociația Patronală „MĂR” și care vine cu inițiativa de a oferi un prânz zilnic persoanelor dezavantajate din municipiul Chișinău. Prânzurile sunt livrate zilnic în teritoriu de către voluntarii inițiativelor „Împreună împotriva COVID-19” și Fundația „Regina Pacis”.

 

Cu toți cunoaștem că persoanele care au peste 65 de ani sunt rugate insistent să nu iasă din casă, deoarece sunt cele mai vulnerabile în fața noului coronavirus. Unii oameni se deplasează cu greu, iar în situația actuală, chiar și o simplă plimbare la un magazin alimentar poate aduce prejudicii stării lor de sănătate. Pentru unii dintre ei, cei care care suferă de diverse afecțiuni cronice sau invalidante, chiar și simplele treburi casnice sunt o provocare. Haideți să-i ajutăm, împreună.

 

Donând suma de 210 de lei, putem să le asigurăm un prânz cald care va fi livrat pe parcursul unei săptămâni (7 zile). Cu doar 210 lei, aduceți bucurie și ajutați un bătrân, făcându-i viața mai ușoară.

 

Inițiativa vine în susținerea directă a două categorii de persoane: persoanele în etate și vulnerabile care nu-și pot părăsi locuințele pentru a cumpăra produse alimentare și muncitorilor din sectorul HoReCA care, astfel, sunt remunerați pentru munca pe care o depun. Prețul unul meniu zilnic este de cca 30 de lei și este format din felul I, felul II și salată.

 

Gândiți-vă la simplul fapt că, seara, când veți pune capul pe pernă, veți fi mai împăcați cu gândul că ați ajutat pe cineva azi.

30 MDL - 1 pranz

210 MDL - 7 pranzuri

 

Fiecare ajutor contează!

 

Ajută și tu!