3 pasi esentiali în pregătirea trainingurilor

29 September 2020
Tuesday, 14:00
200 lei
Adaugă în favorite

În vremuri pline de incertitudine şi trecerea la multitudinea de evenimente online este momentul reinventării activităţilor de training.

În contextul în care nu mai merită să aşteptăm “revenirea normalului”, a venit momentul să acceptăm “noul normal“ unde este binevenit să regândim activităţile noastre de training.

Indiferent că ai făcut faţă provocărilor COVID-19 sau aşteptai să treacă perioada de pandemie, Trainers Club te invită la instruirea online “Inițierea ta ca Formator - 3 paşi esenţiali în pregătirea trainingurilor”, unde vei primi:

-  motivația de a începe propriul training;

-  instrmente importante atât pentru training online, cât și traininguri offline;

- elementele importante în structurarea trainingurilor (obiective, adaptarea la audiență, mixarea teoriei cu practica, debfriefingul);

-  sugestii de activități online și offline.

 
Data: 29 septembrie 2020
Ora: 14:00 -17:00
Unde: online, ZOOM

Participarea este de 200 lei și de asemenea vei primi 50% reducere la sesiunile individuale de coaching, concepute special pentru a te ajuta și ghida concret să-ți construiești propriul training.

Pentru participare avem nevoie de adresa ta de e-mail, te rog să completezi obligatoriu acest formlar:  https://forms.gle/MLGiE2pnAzRcZ1f69