AFRICAN FASHION SHOW FOR CHARITY

AFRICAN FASHION SHOW FOR CHARITY

500 lei
Adaugă în favorite

African Fashion Show for Charity va avea loc în Chișinău, 25 mai 2024, 16:00 – 19:30 la Muzeul Național de Istorie a Moldovei, format open – air, este un eveniment de modă, fondat cu misiunea de a promova diversitatea culturală, de a susține cauze caritabile și de a oferi o platformă pentru designeri din întreaga lume.

Scopul evenimentului este de a uni doua culturi, cea africană și cea europeană, astfel demonstrând diversitatea culturii și celebrând prietenia dintre aceste două continente. Toate fondurile colectate care vor veni din vânzarea biletelor și ținutelor, vor fi direcționate spre caritate.

Fața evenimentului este modela de talie internațională originară din Ghana și care va veni din Milano –Kamila Lumor.

La African Fashion Show for Charity vor prezenta colecțiile designeri din Sierra Leone, Marea Britanie, Colombia, Republica Moldova. Înregistrările pentru participarea designerilor sunt în desfășurare până la data de 10 mai 2024.

Alăturându-vă acestui eveniment în calitate de spectator, veți experimenta o oportunitate unică de a sprijini dezvoltarea comunității, descoperind colecții incredibile ale designerilor locali și internaționali. În plus, veți fi răsfățați cu băuturi răcoritoare oferite de sponsorii noștri, aducând o notă plăcută de prospețime la atmosfera vibrantă a serii. Și nu uitați să luați parte la vânzarea caritabilă, unde veți găsi accesorii și ținute africane unice, contribuind astfel la cauze nobile.

 

Sponsor general: Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și a Sportului (ASICS)

Parteneri: Muzeul Național de Istorie a Moldovei, Lifemantra Maven Solutions, International Women Club Moldova, Zip House fashion hub, Regency Hotel, Basavin Winery, Iomodels school, iTicket.

Beneficiari: Hospices of Hope Moldova, ZIP house fashion hub