AL BANO

23 mai 2015
Sâmbătă, 19:00
Palatul National
3501300 lei
Adaugă în favorite

al bano

 

 

   Indragitul cantaret italian Al Bano Carrisi va urca, sambata, 23 mai  pentru prima data pe scena Palatului National Nicolae Sulac , unde va interpreta, melodii care au facut istorie. Legenda cantecului italian va fi insotit de band-ul sau alaturi de care va canta live.

   Printre cantecele pe care artistul le va interpreta se numara atat hituri mai vechi precum "Felicita", "Sempre, sempre", "Ci sara", "Sharazan" sau "Liberta", dar si melodii mai noi, in orchestratii moderne, realizate de maestrul Alterisio Paoletti.

   Pentru concertul din data de 23  mai, artistul ne promite o seara muzicala veritabila din programul careia nu vor lipsi melodiile care l-au facut cunoscut in toata lumea si de care cei mai in varsta isi amintesc cu mare drag.

   Al Bano Carrisi a devenit cunoscut in 1967 cu melodia "Nel Sole", single care a fost vandut in peste 1,3 milioane exemplare, un record pentru aceea vreme. In acelasi an a participat la turneul italian al Rolling Stones. De atunci, Al Bano a devenit o adevarata vedeta internationala avand peste 165 milioane de albume vandute, 26 discuri de aur si 8 de platina, milioane de fani pe tot globul si turnee pe toate continentele.

 

Sambata 23 mai nu rata un concert pentru toate varstele!  

Biletele le puteti procura la casele Palatulai National , magazinele Darwin sau online pe www.iTicket.md . Pretul acestora pornesc de la 400 la 1500 lei.

 

 

 

 A debutat în 1966 la Festival delle rose. Cu Pensando a te, iese câștigător în 1968 la Disco per l'Estate, un concurs de interpretare de cântece italiene. Înregistrează câteva cântece, devenite hituri în acea perioadă, cum ar fi La siepe și Nel sole.

 

 

   La scurt timp începe colaborarea cu Romina Power (fiica actorului american Tyrone Power), cu care se căsătorește în 1970. Timp de aproape trei decenii cântă împreună, formând duetul Al Bano și Romina Power, duet care în 1976 participă la Concursul Muzical Eurovision, obținând locul 7 cu Lo rivivrei, iar în 1982, la Festivalul de muzică de la San Remo, se clasează pe locul secund cu Felicità. În 1984, duetul Albano și Romina Power se clasează pe locul întâi la San Remo cu Ci sarà, iar în anul următor, la Eurovision, obține locul 7 cu Magic Oh Magic.

   În 1996, Al Bano se reîntoarce la cariera de solist. Devine o apariție constantă la televiziunea italiană și participă la diverse turnee mondiale de succes.

 Info bilete iTicket : 060 879 444

 

Din momentul rezervarii aveti 12 ore la dispozitie pentru a achita biletele.