ALBA CA ZĂPADA ŞI CEI ŞAPTE PITICI

ALBA CA ZĂPADA ŞI CEI ŞAPTE PITICI

150–400 lei
Adaugă în favorite
important!
*Accesul în sală este permis până la ora de începere a reprezentaţiei. După această oră accesul se face doar la pauză sau în cazul în care sunt locuri libere la balcon. *În timpul spectacolului, este interzisă folosirea telefoanelor mobile, a aparatelor fotografiat, sau a celor de înregistrare audio/video. *Pentru asigurarea confortului spectatorilor din sala de spectacole, nu este permis accesul copiilor sub vârsta de 7 ani la reprezentaţiile TNOB.
 
 

19 mai, duminica, ora 17:00   

 

ALBA CA ZĂPADA ȘI CEI ȘAPTE PITICI

balet în trei acte de Bogdan Pavlovsky

                                       

Dirijor – Denis Ceausov, Maestru în Artă

 

Interpretează SOLIȘTII DE BALET, TRUPA DE BALET și ORCHESTRA Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”

 

 

Baletul "Alba ca Zapada si cei 7 pitici" a fost creat de coregraful român Bogdan Pavlowski în anul 2004. Inspirat de celebra poveste a Fraților Grimm, baletul îmbină elemente de balet clasic cu cele de balet contemporan, reușind să ofere o experiență vizuală și emoțională complexă și impresionantă.

 

Baletul își propune să ofere o interpretare artistică a poveștii „Albei ca Zapada și a celor 7 pitici”, prin intermediul dansului, muzicii și decorului. Coregrafia este realizată cu multă atenție la detalii, punând în valoare mișcările fluide și grațioase ale dansatorilor, dar și personajele din poveste.

 

Importanța acestui balet constă în faptul că reușește să aducă povestea Albei ca Zapada într-un context nou și actual, oferind publicului o perspectivă diferită asupra acestei povești clasice. Baletul a fost apreciat atât de publicul larg, cât și de criticii de artă, fiind considerat o reușită a dansului contemporan.

 

În plus, baletul „Alba ca Zapada si cei 7 pitici” a adus un plus de valoare culturală și artistică în lume, contribuind la promovarea dansului și a culturii baletului în lume.