Alternosfera 25 de ani | Chișinău | BRMG

Alternosfera 25 de ani | Chișinău | BRMG

19 aprilie
Vineri 19:00
BRMG
640 lei
Adaugă în favorite

Alternosfera 25 de ani | Cosmos în Buzunar și DOMINO în deschidere 

 

Alternosfera, trupa de rock alternativ fondată la Chişinău, anunță turneu aniversar cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la înființarea trupei.

După vestea primului turneu unplugged din istoria trupei, Alternosfera începe seria concertelor aniversare. Debutul turneului aniversar va avea loc vineri, 19 aprilie, la Chișinău, iar formația va ajunge și în Brașov, Costinești, Cluj și București.

În cadrul concertelor aniversare fanii se vor bucura de melodiile care au consacrat Alternosfera în cei 25 de ani, de piese care văd mai rar lumina reflectoarelor, dar și de multe surprize. 

___

Alternosfera 25 de ani începe în Chișinău, pe 19 aprilie 2024, la BRMG, și continuă în alte orașe din România. În deschidere vor cânta formațiile Cosmos în Buzunar și Domino. 

Cosmos în Buzunar vin din Republica Moldova și sunt un proiect muzical independent, care combină diferite stiluri muzicale precum cold wave, synth wave, synth-pop, electronică, IDM, ambient și progressive techno. 

DOMINO vin din Sibiu și abordează un alternativ cu puternice influențe specifice folclorului românesc. Cu o activitate live ce a început în 2013, DOMINO a urcat de-a lungul timpului pe scenele celor mai importante festivaluri din România.

 

Programul serii:

 

19:00 - Open doors

19:30 - Cosmos în Buzunar

20:10 - Changeover

20:30 - DOMINO 

21:10 - Changeover

21:30 - Alternosfera 

 

Categorii bilete:

 

General - 430 lei

12 aprilie - 18 aprilie - 530 lei

În ziua evenimentului (19 aprilie) - 640 lei

 

Partener media: Radio ONE

___

 

Alternosfera înseamnă: Marcel Bostan – voce, clape; Marin Nicoara – chitară; Sergiu Aladin – chitară; Dumitru Costin – bass; Nick Russu – tobe.