Alternosfera unplugged | Chișinău | Teatrul fără nume

Alternosfera unplugged | Chișinău | Teatrul fără nume

10 martie
Duminică 20:00
Teatrul Fără Nume
380–690 lei
Adaugă în favorite

 

Chișinău Alternosfera anunță primul turneu unplugged din istoria trupei

Unde: Teatrul fără nume

Când: 10 martie 2024

 

Pentru prima dată în istoria trupei, Alternosfera pornește într-un turneu acustic care va trece prin opt orașe.

Așteptat de toți fanii, povestea programului unplugged a început în urmă cu trei ani, când trupa a încercat o rearanjare a pieselor sale într-un format acustic. Tot experimentând cu diferite instrumente și structuri, Alternosfera a creat conceput Theatroll | Corbul Troian, unde piese din discografia trupei au fost reinterpretate și cântate alături de orchestră pe cele mai mari scene de teatru. Iar acum vine în fața fanilor cu primul program acustic!

 

Cu ocazia asta, trupa va ajunge în mai multe orașe din România, chiar și cele mai mici unde nu ar fi putut ajunge cu versiunea electrică.

 

„Pentru noi un program acustic nu este doar să strângi distorsul chitarelor, iar toboșarul să dea mai slab în tobe. Pentru un program acustic ai nevoie de o stare de spirit aparte, iar noi ne ne dorim o atmosferă compactă, un fel de concert la bucătărie, iar după geam e noiembrie și plouă. Sau un concert la sfârșit de august, pe plajă, la răsărit, unde prietenii își cântă piesele preferate”, declară Marcel Bostan, solistul trupei Alternosfera.

 

În centrul atenției vor sta piese care nu se regăsesc foarte des în concertele electrice, dar care sunt foarte așteptate de fani.

 

„Am aranjat în așa fel playlist-ul ca piesele care se cântă la Theatroll | Corbul Troian să nu se regăsească în programul acustic. Am mai băgat și câteva hituri și a ieșit un program de la foarte dinamic până la foarte sensibil și sincer”, adaugă Marcel.

 

Alternosfera unplugged începe în Chișinău, pe 10 martie 2024, și continuă în alte șapte orașe din România.

 

Programul serii:

• open doors: 19:00

• concert: 20:00

 

Categorii bilete:

Early bird: bilete de la 300 lei

Presale: bilete de la 350 lei

Cu 3 zile înainte de eveniment: bilete de la 450 lei

 

Biletele pentru concertul din Chișinău se pot achiziționa exclusiv din platforma iTicket.md