Anticonferință ONLINE/ Upgrade în COMUNICARE

Anticonferință ONLINE/ Upgrade în COMUNICARE

1 octombrie 2020
Joi 18:00
199 lei
Adaugă în favorite

Upgrade în COMUNICARE

 pe timp de pandemie

 

Data: 01 Octombrie 2020

Ora: 18:00-20:30

Locația: Platforma ZOOM

Înregistrează-te aici: https://forms.gle/8L44cHkGVv5Xn78R7

 Anticonferința Upgrade în COMUNICARE este un eveniment online ce va aduce aport asupra dezvoltării Managerilor Resurse Umane, Conducătorilor de diferite nivele cît și a tuturor Persoanelor ce doresc creștere profesională. Vrem să facem munca în echipă cât mai eficientă chiar și la distanță. Astfel scopul nostru este să antrenăm managerii și angajații din diverse companii în arta comunicării. Ca urmare ei vor reuși să aibă discuții eficiente cu clienții sau persoanele din companie chiar dacă pandemia ne face să devenim mai distanțați unii față de alții.

Aici vom aborda trei cele mai importante tipuri de comunicare ( scrisă, verbală și nonverbală).

 Comunicarea scrisă: anume cum să formulăm un e-mail sau mesaj corect prin care să aducem ideile și părerile noastre către persoana cu care discutăm.

Cum să facem ca clientul nostru să ne aleagă pe noi chiar dacă discutăm doar cu ajutorul poștei electronice.

Deasemenea cum să încurajăm lucrul echipei dacă există chaturi comune ale organizației, astfel încât productivitatea muncii să nu scadă indiferent de faptul că angajații se simt mai liberi și nu pot fi verificați prea des de către conducătorii de echipă sau managerul HR.

 Comunicarea nonverbală: acum că majoritatea adunărilor de echipă au loc prin aplicații online și fiecare angajat e mai relaxat aflându-se acasă sau într-un loc unde se simte comod să-și îndeplinească munca, Ei își arată mai ușor atitudinea față de echipă (chiar dacă acest lucru este inconștient)  prin poziția corpului și a mimicii. Astfel, ne propunem să aducem unele tehnici sau unelte, ce ar ajuta conducătorii de echipe să citească mai ușor dorințele și sentimentele pe care angajații le translează cu ajutorul poziției corpului și a expresiei feței.

 Comunicarea verbală: prin comunicarea verbală la fel ca și prin celelalte menționate anterior, vrem să ajutăm managerii să înțeleagă interlocutorul mai bine. Precum și să știe să folosească tehnici de vorbire corecte pentru a se face auzit și înțeles. Deseori se întâmplă că discutăm cu cealaltă persoană doar la telefon și respectiv nu-i putem vedea fața, astfel vrem să creăm baza unei discuții eficiente și să ajutăm managerii chiar să citească printre rânduri  dacă este nevoie.

 În calitate de traineri avem trei femei de success:

 Larisa Cepoi - Life & Business Coach

Lilia Dubita – Psiholog Terapeut

Olesea Vascan - Expert Managementul Resurselor Umane

 Pentru a participa înregistrează-te aici:  https://forms.gle/8L44cHkGVv5Xn78R7

Data: 01 Octombrie 2020

Ora: 18:00-20:30

Locația: Platforma ZOOM

Investiția -199 lei