Аргентинское Танго

26 March 2017
Sunday, 19:00
Filarmonica Nationala
160620 lei
Adaugă în favorite

 Аргентинское Танго

 

Tangoul Argentinian se reîntoarce la Chișinău!
 
De Ziua Mondială a Teatrului, pe 26 martie 2017, ora 19.00, pe scena Filarmonicii Naționale, va avea loc un spectacol grandios cu participarea vedetelor mondiale de tango argentinian - NERI PILIU ȘI YANINA QUINONES (ARGENTINA), cei care deja au cucerit inimile chișinăuienilor cu performanța lor de succes de Ziua Internațională a Tangoului, precum și a campionilor mondiali de Tango Escenario - SOLANGE ACOSTA ȘI MAX VAN DE VOORDE (ARGENTINA).
 
 
Veți avea posibilitate să admirați cele mai bune cupluri de tango argentinian într-un show de neuitat. Aceasta nu va fi o competiție, ci o sărbătoare autentică dăruită de către creatorii artei iubirii, pasiunii și eleganței. Spectatorii se vor convinge că tangoul poate fi diferit: încărcat cu pasionalitate și senzualitate, dar și cu tandrețe romantică. Veți fi încântați de virtuozitatea artiștilor, originile cărora se află chiar în inima Argentinei, aceștia învățând de la fondatorii tangoului.
 
 
 
Aceste două cupluri strălucite vor fi acompaniate de superba și nu mai puțin cunoscuta ORCHESTRA ITALIANĂ “TANGO SPLEEN”, cea care a câștigat simpatia publicului și a încălzit inimile celor din Chișinău la începutul iernii. Orchestra vă va încânta cu sunet LIVE, atât muzică cât și voce, care va pătrunde până în adâncul inimilor voastre.
 
 
 
Suntem siguri că măiestria dansatorilor și melodiile pline de frumos și iubire nu îi vor lăsa pe nimeni indiferenți.
 
 
Nu ratați această ocazie deosebită de a vedea un tangou de înaltă calitate, un tangou viu, un tangou plin de emoții vii!
 
 
Numai pe 26 martie 2017, la Chișinău, maeștrii vă vor dărui cele mai calde și festive note ale tangoului argentinian!
 
 
Pagina web oficială Tango Rouge Company: http://www.tangoro ugecompany.com/

 

 
Neri Piliu & Yanina Quinones - Noches de Buenos Aires:
 
 
 
 
Solange Acosta і Max Van De Voorde :
 
 
 
Официальный сайт итальянского танго-оркестру «Tango Spleen Orquesta»: http://www.tangospleen.com/
 
 
Neri Piliu & Yanina Quinones в прямом эфире на канале STB.UA (фантастика!!!):