Arta de a fi PARINTE

3 iunie 2016
Vineri, 18:00
Str. Tighina 49/3
200300 lei
Adaugă în favorite

arta de a fi parinte 

 

"Arta de a fi PĂRINTE", ediţia a II-a cu Sanda Diviricean și Vera Nastasiu
 
Venim cu copilaşii, vom avea teren de joacă pentru copii unde se vor distra şi vor avea diferite activităţi organizate de Căsuţa Buburuzei şi "Buburuza-Mela" Club de distractie pentru copii!
 
Meseria de a fi părinte este o profesie extrem de valoroasă, dar care nu se studiază nicăieri.
La data de 3 Iunie, Marcelina Uncu, Programator WEB, SMM & Event Manager, Fondator "ColorCase" & Angela Beregoi Fondator Centrul de Dezvoltare pentru Copii "Căsuţa Buburuzei", invită toţi părinţii la evenimentul Arta de a fi Parinte, Editia a II-a .
 
Detalii despre eveniment aici - https://www.facebook.com/events/497022323840644/
 
 
DE CE să vii la eveniment?
✔ Vei afla cum să te ridici la nivelul copilului tău;
✔ Vei afla cum să fii un părinte mai bun pentru copilul tău;
✔ Vei avea ocazia să socializezi cu alţi participanţi la un ceai cu biscuiţi, plăcinte, muffins. Vom avea şi o degustaţie de vinuri organizată de la Fautor Wines;
✔ Vei avea parte de o seară superbă alături de oameni excepţionali, iar copilu tău de o seară frumoasă şi veselă;
✔ Te vei relaxa pentru cîteva ore şi în acelaşi timp vei află ceva nou şi util, în timp ce copilaşii tăi vor fi în grijă educatorilor de la Căsuţa Buburuzei şi vor avea parte de distracţii de la "Buburuza-Mela" Club de distractie pentru copii.
✔ Vom avea parte şi de o prezentare de modă, organizată de NaneTTy.
 
 
Speakerii Evenimentului:
 
Sanda DIVIRICEAN - femeia care mereu este în mişcarea, care mereu va merge înainte. Mereu se implică în evenimente de suflet și în diferite proiecte sociale care pot avea impact asupra oamenilor și le poate schimba viața în bine. Sanda Diviricean este psiholog și psihoterapeut şi este fondatoarea Centrului de Dezvoltare Personală „LILA”, Coordonator al cursului Renasterea Femeii, Co-org anizator al Festivalului International Bach, Fondator al Fundatiei Culturale "J.S. Bach"
 
Vera NASTASIU - Prezentatoare TV şi radio, expertă în comunicare şi mamă. Este femeia care a făcut schimbările în viața ei la timpul potrivit, iar acum are o cariera de invidiat, proiecte inedite, o afacere proprie și multi oameni dragi în preajmă. Lecția pe care încearcă să o transmită tuturor este faptul că marile realizări nu vin prin putere, ci prin perseverență. Fondatoarea cursului dictie.md.
 
La sfârşitul evenimentului, toţi participanţii prezenţi vor participa la tombola organizată de partenerii noştri, vor avea parte de pauza de cafea şi degustaţie de vinuri şi vor putea procura lucrari de la minit-tirgul nostru.
 
 
PRET?
250 MDL - la înregistrarea până la 25 mai
300 MDL - la înregistrarea după 25 mai
 
PRET SPECIAL
200 MDL - bilete cu reducere pentru cei care au urmat cursul dictie.md, cei care au copii care frecventează Centrul de Dezvoltare Căsuţa Buburuzei și cei care au huse de la Huse Handmade "ColorCase".
 
*Bilete VIP (primele 3 rânduri) - 300 MDL