AutoFest la Castel MIMI

AutoFest la Castel MIMI

20–21 august 2022
16:00, 20:00
Castel MIMI, localitatea Bulboaca
200–300 lei
Adaugă în favorite
IMPORTANT! Din cauza condițiilor meteo, evenimentul este AMÎNAT pentru data de 20-21 august!
 
Desfășurare 20 – 21 August
Indiferent de ziua în care alegeți să mergeți, programul este identic pentru ambele zile
 
 
17.00 – startul programului oficial 
17.30 – 20.00 – prezentarea automobilelor participante la AUTOFEST
17.00 – 20.00 – votarea automobilelor preferate în cadrul Concursului de Eleganță
17.00 – 21.00 – tururi cu automobile de off-road în afara teritoriului Castelului
17.00 – 21.00 – tururi prin Castel MIMI (la fiecare 30 min distanță) 
20.00 – Tombola cu premii AutoMall și EuroGarage
20.30 – anunțarea câștigătorilor Concursului de Eleganță printre posesorii de automobile retro expuse la eveniment
21.00 – anunțarea câștigătorilor concursului cu premii XIAOMI printre vizitatorii care au votat la Concursul de Eleganță. Premiul mare – telefon mobil! 
22.00 – sfârșitul programului

Cele mai elegante și performante automobile exclusive vor putea fi admirate pe viu la Castel MIMI, cu un pahar de vin, gustări alese și multă muzică bună.

 

Timp de două zile, în week-endul 20-21 august, AutoFest la Castel MIMI va expune zeci de automobile și accesorii pentru acestea, iar amatorii de istorie vor putea apela la excursii și degustări la Castel MIMI, un monument istoric inclus în top 15 cele mai frumoase vinării din lume.

 

AutoFest la Castel MIMI va conține următoarele module zone de expoziție:

 

Concursul de eleganță al automobilelor Retro

Chiar la pereții castelului vor fi amplasate cele mai impresionante automobile retro din Republica Moldova. Vizitatorii nu doar le vor putea admira, dar o vor putea vota pe cea care le-a plăcut mai mult. La final, cei care au votat vor participa la o tombolă cu premii.

 

Expoziția de mașini noi

 

Câțiva importatori auto din R. Moldova au confirmat deja prezența la eveniment. Astfel veți putea vedea cele mai noi modele electrice, automobile de familie, dar și modele sport cu peste 600 de cai putere.

 

Automobilele exclusive

 

Tot pe teritoriul castelului vom avea și o zonă dedicată celor mai exclusive automobile din Republica Moldova. Vorbim despre automobile unice a căror proprietari s-au lăsat convinși de a expune mașinile lor în fața vizitatorilor. Unele dintre ele nu au mai ieșit din garaje mulți ani.

 

Off-road Experience

 

Nu am uitat și de activități! Vizitatorii vor avea ocazia să încerce automobilele comunității de off-road! Veți avea ocazia să mergeți prin noroi cu cele mai echipate exemplare, iar noi vă asigurăm că veți ieși curați la final din această experiență.

 

 

Tururi prin castel

 

Odată ajunși pe teritoriul Castel MIMI, vizitatorii vor putea admira pe lângă mașinile frumoase bineînțeles și castelul. Tururile vor duce chiar și în beciurile acestuia unde pe lângă vin s-ar putea să găsească și mașini.

 

Porsche Zone
 

Reprezentanța Porsche Center Moldova vine cu toată forța la AutoFest. Hala mare din sticlă îi va fi dedicată doar mărcii germane, iar aici veți putea admira automobile de colecție ca – 911 GT2 RS, 911 GT3, GT3 Touring sau chiar Taycan!

 

Fiecare dintre vizitatori va primi câte un pahar de vin de bun venit și va avea acces la toate restaurantele și zonele de alimentare a Castel-ului Mimi.