Bloggerita Printesa Urbana despre parenting cu iubire

24 mai 2017
Miercuri, 18:30
CODRU Hotel & Restaurant, str. 31 August 1989, nr.127
200 lei
Adaugă în favorite
printesa urbana 
 
 
Bloggerita Printesa Urbana despre parenting cu iubire
 
 
Pe data de 24 mai, Clubul Nostru organizează un nou eveniment dedicat părinților. În cadrul acestuia vom avea o invitată care, data trecută când a fost la Chișinău, a încântat toate mamele. Este vorba despre Ioana Chicet-Macoveiciuc, autoarea blogului romanesc printesaurbana.ro. Aceasta va povesti din experința sa de mamă a doi copii, despre cum să ne educăm copiii cu dragoste și va oferi alte sfaturi utile de parenting.
 
Care sunt celelalte motive pentru care trebuie să vii la eveniment? Vezi mai jos!
 
1. O vei cunoaște pe Prințesa Urbană. Toate mamele, toate femeile care au acces la internet, au ajuns măcar o singură dată pe blogul Prințesei Urbane, au citit, le-a plăcut și au revenit. Dacă și tu ești printre ele, acum e timpul să o cunoști pe cea care scrie pe cel mai apreciat blog de parenting din România.
 
2. Vei afla de la Prințesa Urbană cum face ca să le reușească pe toate. Ioana Chicet-Macoveiciuc este femeia care inspiră, mămica Sofiei și a lui Ivan, autoare a trei cărți si una din cele mai solictate prezente la evenimentele de parenting din Romania.
 
3.Te vei simți bine timp de câteva ore, departe de zgomotul orașului, dar în același timp vei afla lucruri utile și interesante de la Prințesa Urbană.
 
4.Vei socializa cu alte femei, venite și ele s-o cunoască pe cea mai apreciată bloggeriță din România. Vei face schimb de păreri. Pe scurt, vei avea parte de o seară superbă, alături de oameni superbi!
 
5.Vei avea ocazia să îți înnoiești biblioteca cu noua carte scrisă de Ioana Chicet-Macoveiciuc (Prințesa Urbană)„Băiețelul cu aripa de fluture”, care se va vinde la un super preț, cu autograf. Ioana este și autoarea cărților ”O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă” și ”Te iubesc, orice-ai face!”.
 
 
 
 
6. Vei avea ocazia să câștigi cadouri generoase de la partenerii evenimentului si sa faci poze cu invitata speciala.
 
ora 18.30, Hotel „Codru”