БРОНЕБОЙНЫЙ КОПИРАЙТИНГ

Descrierea evenimentului

d 

 

De ce aveți nevoie de un curs de copywriting?
 
Există o diferență mare dintre „a ști” și „a putea”. Este destul să citiți o carte bună despre copywriting ca să știți cum se scrie un text convingător. Dar va trebui să scrieți cel puțin zece texte de sine stătător ca să reușiți să scrieți un text bun. La fiecare lecție a cursului participanții vor discuta un nou format. Iar după asta vor îndeplini temele de acasă. Sau nu le vor îndeplini. Și în cazul acesta vor face flotări. La fel ca în armată. Timp de 8 săptămâni studenții responsabili vor învăța să scrie texte supertari, iar toți ceilalți cel puțin își vor imbunătăți pregătirea fizică.
 
Pe cine înregistrăm?
 
- Specialiști în marketing. Fără abilități de scriere a textelor de calitate, marketologul își îndeplinește sarcinile doar pe jumătate. Credeți că e simplu să învățați copywriting? Nu, nu e simplu deloc. În schimb veți obține un instrument puternic, care cu siguranță va garanta calitatea marketingului pe care îl faceți.
 
- Vânzători. Cumpărăm cu plăcere de la cei, care ne ajută să ne descurcăm cu proprietățile unui produs dificil. Pentru că ceea ce este evident pentru un vânzător, nu este simplu deloc pentru un client. De asta un email convingător este un mod sigur de transformare a celui care se interesează în cel care cumpără.
 
- Freelanceri. Cei mai mulți dintre freelanceri primesc comenzile pe site-urile bursiere. De regulă, lucrează ca toți... Și bani primesc ca toți... Adică, puțini. La curs veți avea posibilitatea să învățați instrumentele și formatele necesare, dar și veți cunoaște cum să obțineți cei mai buni clienți.
 
De ce am nevoie de acest curs?
 
Trebuie să scrieți un text comercial? Perfect! 40% din timpul unei lecții scrieți texte și primiți un feedback imediat de la trainer și alți participanți.
 
Cine predă?
 
Igor Nisenboim este absolventul Școlii de Economie din Londra. Copywriter cu experiență de 8 ani. Scrie texte bune. Cel mai bine îi reușește să îi învețe pe alții să scrie texte bune. Elaborează texte comerciale și predă copywriting pentru companiile din CSI și Europa. Printre clienți: Smartresponder, Videosecurity, Indelit, Stillferro, Automall, Daac-System, Grand Voyage, Eurolab, Доктор Борменталь, iLab.
 
Pe data de 15 septembrie dăm start cursului de copywriting pentru vânzători și specialiști în marketing. Înregistrați-vă pe pagina: textcamp.sbc.md
 
 

 • Info bilete: 060 879 444 | 079 979 444
 • Din momentul rezervarii aveti 6 ore la dispozitie pentru a achita biletele
 • Este disponibila livrarea de bilete (25 lei)
 • Este permisa intrarea cu biletul electronic tiparit
 • Este permisa intrarea cu biletul electronic pe mobil
 • Este permisa intrarea cu cecul de la terminale

Locul evenimentului

Data evenimentului

 • Fri, 15 Sep la 16:30

Preturi la eveniment

 • Pachet «Рядовой» la 3075.00 Lei
 • Pachet «Лейтенант» la 3900.00 Lei
 • Pachet «Генерал» la 5225.00 Lei
Cumpara bilete
 • Distribuie
 • E-mail
 • Cum cumpar ?
Logheaza-te pentru a distribui evenimente prin e-mail!

Pas 1.

Intră pe iticket.md şi loghează-te. Îţi poţi crea cont sau a te loga cu contul de Facebook sau Google.

pas1

Pagina de start a site-ului iTicket.md
 

Pas 2.

După ce te-ai logat îţi alegi evenimentul la care ai vrea să mergi. Şi apeşi butonul cumpără bilet. 

pas2

Pagina evenimentului
 

Pas 3.

Alegi data şi câte bilete vrei să cumperi (la unele festivaluri pentru fiecare dată e un eveniment aparte, aşa că alege data la care vrei să mergi, de ex. Nopţi pianistice 1, Nopţi pianistice 2, Nopţi Pianistice 3)

pas3

Alegerea biletelor
 

Pas 4.

Vezi ce locuri în sală sunt libere şi le alegi pe celea care le vrei

pas4

Planul sălii
 

Pas 5. 

După ce ţi-ai ales locurile, completezi formularul cu informaţie şi apeşi Continuă.

pas5

Informaţii personale
 

Pas 6.

a. Îţi găseşti comanda în categoria Comenzile mele. Lângă denumirea evenimentului găsești un "Cod" care e compus din o literă și mai multe cifre. Cu acest cod vei achita biletul rezervat la terminalele de plată QiWiDacă nu plăteşti comanda în 6 ore, aceasta se anulează. Cecul primit la terminal nu poate fi folosit ca bilet de intrare.
pas7
Pagina Comenzile mele

Pasii de mai jos sunt pentru cei ce aleg sa achite biletele cu cardul bancar.

b. Îţi găseşti comanda în categoria Comenzile mele. Acolo apeşi butonul Suplineşte (daca achiti cu cardul). Deoarece dacă nu plăteşti comanda în 6 ore, aceasta se anulează.

pas7

Pagina Comenzile mele
 

Pas 7.

La categoria Soldul contului apeşi Suplineşte Contul.

pas7

Soldul contului
 

Pas 8.

Apoi indici suma cu care vrei să splineşti (vezi cât costă biletele pe care le-ai comandat). Şi indici cum vrei să plăteşti cu cardul sau prin terminal. Pentru asta alege unul din meniurile de sub spaţiul unde ai indicat suma, citeşti termenii şi condiţiile, dacă eşti de acord, bifezi şi apeşi Următor.

pas8

Alegerea opţiunii cărţii de credit sau terminal
 

Pas 9.

Ţi se va deschide o pagină unde trebuie să introduci datele cartelei tale. În caz că ai ales opţiunea terminal, vei vedea pe ecran un cod care trebuie să-l introduci când eşti în faţa terminalului.

pas9

Achitarea cu cardul
 

Pas 10. 

Când vezi textul Operaţiune autorizată cu succes, apeşi butonul de mai jos pentru a continua, următoarea pagină ar trebui să vezi pagina cu comenzile tale.

pas10

Operaţiune cu succes
 

Pas 11.

La secţiunea comenzile mele apeşi butonul Plăteşte şi ar trebui să vezi imaginea de mai jos. După care apeşi butonul Vezi bilet, îl vezi, apoi îl salvezi şi îl printezi.

pas11

Plătirea comenzii
 

Pas 12.

Biletul ar trebui să arate aşa. După ce îl printezi, vii cu el la eveniment şi mai departe deja depinde de tine.

biletrockfest

Distracţie plăcută !

Adauga comentariu

Comentarii ( 0 )

 • Nu sunt comentarii