Carnavalul Copiilor Editia a III-a

3–4 iunie 2017
12:00
Complexul Cultural Vatra
50100 lei
Adaugă în favorite

Carnavalul Copiilor Editia a III-a

 

Festivalul „CARNAVALUL COPIILOR”, ediția a III-a, (3 - 4 iunie).
 
 
Locul desfășurării: Complex Etno-Cultural VATRA, (traseul Chișinău-Ungheni, km 32).
 
Scopul: Antrenarea copiilor de diferite vârste în activități educative și distractive, desfășurate în aer liber.
 
 
PROGRAM
 
 
Spectacol de magie – magicienii vor crea un joc iluzoriu de excepție. Copiii vor avea posibilitatea să interacționeze cu magicienii și să contribuie la realizarea unor trucuri memorabile.
 
-Mega Concert cu renumiții artiști autohtoni, printre care, vedete-copii și formații de dansuri cunoscute.
 
-Discotecă în aer liber pentru micuți cu implicarea animatorilor, costumați în diverse personaje din povești și din desene animate. Aceștia îi vor antrena pe copii în diferite dansuri și jocuri distractive pe ritmuri muzicale internaționale.
 
Program instructiv-distractiv:
 
Lumea poveștilor. Căsuța muzeu sec XIX, în curtea căreia copiii vor admira scene improvizate cu personajele îndrăgite din basmele românești. În cadrul acestor scene vor fi jucate și secvențe de teatru, montate în baza poveștilor.
 
Ateliere-concursuri. Cei mai talentați dintre micuți vor putea participa la diverse concursuri. Unii vor ține recitaluri. Alții își vor etala aptitudinile plastice, iar cei mai atașați de bucătărie se vor antrena în activități culinare. Concursurile se vor desfășura în funcție de vârste pentru a le oferi tuturor o platformă de activitate competitivă.
 
Masterclass-uri. Micuții creativi vor participa la masterclass-uri de tricotaj, croșetare, broderie, origami, împletirea fibrelor și alte activități. Astfel, fiecare dintre ei va învăța să-și creeze un obiect interesant, care să-i amintească de Carnaval.
 
 
Distracții în teren:
 
Pentru micuți: trambuline, tobogane, leagăne.
 
Pentru cei mai mari:
 
Aventura Park (tiroliana cu obstacole)
 
Tir medieval cu arcul
 
Teren de golf
 
Darts
 
Trasee turistice prin Codrii Moldovei.
 
 
 
Târg de obiecte pentru copii. Părinții vor putea procura copiilor diverse accesorii hand-made de la creatorii din Republica Moldova. Totodată, va fi expusă spre vânzare o gamă largă de jucării, articole vestimentare ale producătorilor autohtoni, dar și rechizite.
 
Expoziție florală. Pentru toți iubitorii de frumos va fi organizată o expoziție impresionantă cu flori pentru casă și grădină. Cei mai iscusiți florari își vor prezenta soiurile de flori îmbietoare, iar doritorii vor putea achiziționa plante, primind sfaturi utile pentru îngrijirea acestora.
 
Festival Gastronomic – o varietate de prăjituri și dulciuri, gătite de gospodinele din diverse colțuri ale țării. Copii alături de părinții lor vor putea admira show-uri de live cooking, workshop-uri pe teme culinare și degustări de sucuri. Pentru cei gurmanzi va fi amenajată o zonă cu zeci de ceaune, grătare, rotisoare, discuri, dar și alte obiecte ce țin de cultura gastronomică și de arta gustului bucatelor de picnic.
 
Zonă de Colibe&Camping City - zonă de colibe și corturi, care întrunește toate condițiile necesare (cabine duș, WC) pentru a petrece nopțile în aer liber. Rezervele se fac din timp la adresa electronică: contact@vatrafest.com
 
 
 
Timp de două zile toți copii sunt așteptați la o SUPER distracție pe un tărîm de basm amenajat!
 
Copiii pina la 12 ani intra gratuit.