Ce Lume Minunata

24 octombrie 2014
Vineri, 20:00
50 lei
Adaugă în favorite
Ce Lume Minunata
 

Filmul „Ce lume minunată” s-a învrednicit de Premiul FIPRESCI la cea de-a 30-a editie a Festivalul Internațional de Film de la Varșovia (Warsaw Film Festival 2014).

 

Lungmetrajul moldovenesc „Ce lume minunată”, regizat de Anatol Durbală și produs de Sergiu Cumatrenco Jr., a câștigat în această seară Premiul Federației Internaționale a Criticilor de Film (FIPRESCI PRIZE) la Festivalul de Film de la Varșovia.

 

Premiul a fost înmânat Consului Republicii Moldova în Polonia, domnului Victor Martin și va fi transmis în scurt timp la Chișinău.SINCERE FELICITĂRI, REGIZORULUI NOSTRU – ANATOL DURBALĂ și ECHIPEI DE PRODUCȚIE!!! 

Premiera ”Ce Lume Minunată” a avut loc la 4 aprilie 2014 (la 5 ani după tragicele evenimente), precedată de o avanpremieră în data de 3 aprilie la cinematograful ODEON din Chșinău.La două luni după Premiera din Moldova, urmează Premiera în Romania, la data de 4 iunie 2014, filmul este invitat la Transilvania International Film Festival, pentru o Proiecție Specială la CasaTIFF. Premiera în Albania, a avut loc la Balkan Film Festival cu o Proiecție Specială, în data de 5 septembrie 2014.


La 8 septembrie 2014, ”Ce Lume Minunată” a intrat în Selecția Oficială a Festivalului de Film ”Sir Charlies Darwin”, proiecția fiind o Premieră în Londra, Marea Britanie.


Cu Premieră în Polonia, la 10, 11 și 12 octombrie, filmul Ce Lume Minunată” este proiectat în cadrul Warsaw Film Festival, fiind Selectat Oficial în Competiția filmelor de Debut. Aici Ce Lume Minunată” a fost apreciat înalt și de publicul cinefil, dar și de Criticii de Film, astfel încât se învrednicește de PREMIUL FIPRESCI.

Ce Lume Minunată” este Selectat Oficial și la Festivalul JumpTheCut din Singapore, eveniment ce va avea loc în 2015.

Filmul este înscris la mai multe Festivale și este gata pentru proiecții în întreaga lume.Produsul filmului conţine limbaj licenţios, scene de violenţă şi nuditate voalată.În Moldova, accesul la proiecțiile filmului nu este recomandat persoanelor care nu au atins vârsta de 18 ani.

Filmul Ce Lume Minunată” este produs de compania YOUBESC  si este distribuit în Republica Moldova de „Asociaţia Consumatorilor de Artă” AO.

 

Ce Lume Minunata
 

***
 

Filmul relatează povestea unui tânăr basarabean, revenit acasă din SUA unde își face studiile, pentru o scurtă vacanță de Paști. După mai multe ore de zbor, Petru aștepta ca noaptea asta caldă de aprilie să-l înghită într-un somn lung, interminabil.
Şi noaptea se ţine de cuvânt…

 

Pre-producţia filmului "Ce Lume minunată" a început încă în 2011, iar în 2012 proiectul filmului a participat la "Producer’s Workshop", Tbilisi, fiind calificat ca "Very Strong Story".

 

-Producător - Sergiu Cumatrenco Jr.
-Regizor și autor de scenariu - Anatol Durbală,
-Imagine - Ivan Grincenco,
-Coloana sonoră - Roman Bordei,
-Scenografie - Elena Proca-David,
-PETRU - Igor Babiac,
-MAIORUL - Igor Caras-Romanov.

 

Filmul se începe la ora 20:00
Durata filmului – 73 minute

 

 

Atenţie: Acest produs conţine limbaj licenţios, scene de violenţă şi nuditate voalată. Accesul este interzis persoanelor care nu au atins vârsta de 18 ani.

 

 

Info bilete : 060 879 444

 

Din momentul rezervarii aveti 24 ore la dispozitie pentru a achita biletele.