Celebrăm viața

21 September 2021
Tuesday, 19:00
Summit Events, Str. Tighina 49/3, Chișinău
500 lei
Adaugă în favorite

...este un eveniment special dedicat aniversării unui deceniu de activitate a Centrului Maternal „În brațele mamei” și Ctitoririi Centrului de informare și consiliere pentru femeia aflată în criză de sarcină.

Program:
Dacă alegi să ne întâlnim la acest eveniment,
Vei deveni unul dintre ctitorii-fondatori ai noului serviciu social deschis pentru a sprijini femeile în criză (oricare ar fi vârsta, meseria sau situația lor financiară).
Vei avea prilejul să participi la un atelier cu psihologul Tatiana Turchină, despre cum Oricare femeie poate deveni mama și profesionista care își dorește, rămânând în echilibru cu sine.
La fel, vei cunoaște 3 istorii de viață pline de inspirație, avându-le în calitate de protagoniste pe:

  • Cristina Duminică- prima beneficiară a Centrului Maternal În brațele mamei, care a devenit mamă la doar 16 ani și azi e o femeie realizată în plan personal și profesional.
  • Steluța Andreeva- o femeie de succes care îmbină armonios maternitatea, cariera și faptele bune;
  • Ioana Căpraru- interpretă de muzică populară, mamă și bunică – o femeie puternică pentru care maternitatea e cea mai mare realizare.

Merită să știi că în rol de gazdă o vei întâlni pe Dana Ciobanu, Cătălin Josan îți va oferi un moment muzical de excepție, iar cu partenerii noștri Chateau Vartely am pregătit un Dar simbolic de Ctitor.

Evenimentul are loc în aer liber, la terasa Summit Events (Strada Tighina 49/3, Chișinău). Pentru a rămâne în siguranță, avem un număr limitat de locuri, de aceea rezervarea prealabilă e obligatorie.

În conformitate cu noile reguli de organizare a evenimentelor publice în perioada de pandemie, accesul la eveniment are loc în baza certificatului de vaccinare sau a unui test negativ.

Parteneri: iTicket, Chateau Vartely, Oriflame, Centrul de Diagnostic German, Balkan Pharmaceuticals.
Parteneri media: TVR Moldova, Agora.md, Radio Chișinău, Ea.md, Ask a Mom.

Preț bilet: 500 lei

Te așteptăm cu drag!

 

Vezi aici detalii despre Programul „În brațele mamei”

Aici află mai multe despre Diaconia

FacebookInstagram

 

Telefon de contact: 069474814 – Anna Ceban, 061058777 – Aglaia Gutu.