Cheese Run

Cheese Run

21 iulie
Duminică 9:00
Școala Veche din Horodiște, Republica Moldova
99–299 lei
Adaugă în favorite

Dragi iubitori de aventură și brânzeturi delicioase,

 

Sunteți invitați să vă alăturați unei experiențe unice și pline de savoare la prima ediție a evenimentului Cheese Run - o alergare gastronomică organizată cu drag de către Thierry Ernst, omul extraordinar care a adus aroma și pasiunea Franței în inima Moldovei.

 

Cu drumeții pe trasee marcate, prin canioanele din preajmă și vom face cunoștință cu "Tartiflette" – una dintre cele mai populare mâncăruri din Franța, având la bază brânză, ceapă și cartofi!

 

Într-o zi de weekend, sărbătorește spiritul activ și bucuria alergării împreună cu familia și prietenii tăi, într-un cadru spectaculos, înconjurat de natură și tradiție.

 

În cadrul evenimentului, veți avea ocazia să alergați pe trasee de 2,5 km sau 10 km, care vă vor purta prin peisaje fermecătoare, de la cetatea geto-dacică "Horodiște" la mănăstirea de la Țipova, și înapoi, pe malurile râului Blănărița. Vom organiza și o competiție pentru cei mai mici, cu premii delicioase.

 

Cheese Run - este și un festival al savoarei brânzeturilor de calitate și al ospitalității moldovenești autentice.

 

După aventura de alergare, vă așteaptă un răsfăț culinar fără precedent la pensiunea lui Thierry Ernst, Școala Veche de la Horodiște, situată chiar în inima canioanelor din preajma satelor Horodiște și Țipova. Veți avea ocazia să vă cazați în pensiune, în limita locurilor disponibile, sau să vă bucurați de atmosfera de camping, sub cerul liber și drumețiile pe trasee marcate.

 

Timp de 24 de ore, veți fi încântați cu o varietate de bucate din brânză, inclusiv deserturi delicioase (gofre belgiene și clătite cu cașcaval). Și nu uitați, după competiție, vă așteaptă un "Tartiflette" – una dintre cele mai populare mâncăruri din Franța, având la bază brânză, ceapă și cartofi.

 

Așadar, pregătiți-vă sufletele pentru aventură și stomacurile pentru festin, și alăturați-vă nouă la Cheese Run pentru un weekend memorabil de alergare și delicii culinare!

 

Data evenimentului: 20.07.2024 (primirea oaspeților) 21.07.2024, ora 9:00 – start adulți, 9:30 – start copii

 

Locația: Școala Veche din Horodiște, Republica Moldova

 

Pentru mai multe detalii și înscrieri corporative ne puteți contacta la +373 69248009 sau [email protected]

 

Alergați, savurați și bucurați-vă de farmecul moldovenesc al brânzeturilor franceze!

 

Cu drag, Thierry Ernst și Echipa Cheese Run