Vineri, 11 iulie, începând cu ora 19:00, la Restaurantul Berd’s Arome Locale, vă invităm să descoperiți o experiență culinară autentică, conturată de finețe, eleganță și gust desăvârșit.
Alături de Thierry Ernst, producător de cașcavaluri artizanale locale, și de Alexei, șeful bucătar Berd’s Arome Locale, am creat un meniu inspirat din tradiția gastronomică moldovenească, reinterpretat cu subtilitate și rafinament.
Seara va fi desăvârșită de selecția de vinuri și spumante Aurelius, armonizate cu măiestrie pentru a pune în valoare bucatele serii.
Vă așteptăm cu drag să savurați această seară dedicată gusturilor autentice și eleganței locale.
Seara va fi acompaniata de muzica LIVE la Pian de maestrul Alexei Nakai.
Rezervări: +373 62 122 221
Locuri limitate — rezervă-ți locul și lasă-te purtat de aromele serii.
***
ENG
Friday, July 11, starting at 7:00 PM, at Berd’s Arome Locale Restaurant, we invite you to discover an authentic culinary experience, shaped by finesse, elegance and perfect taste.
Together with Thierry Ernst, producer of local artisanal cheeses, and Alexei, head chef of Berd’s Arome Locale, we have created a menu inspired by the Moldovan gastronomic tradition, reinterpreted with subtlety and refinement.
The evening will be completed by the selection of Aurelius wines and sparkling wines, masterfully harmonized to enhance the evening’s dishes.
We look forward to enjoying this evening dedicated to authentic tastes and local elegance.
The evening will be accompanied by LIVE music on the piano by maestro Alexei Nakai.
Reservations: +373 62 122 221
Limited space — reserve your spot and let yourself be carried away by the aromas of the evening.
APPERITIVE
Salată cu raci, pepene verde și icre de știucă
Салат с раковыми шейками, арбузом и щучьей икрой
Aurelius Glera Brut Nature
COLD STARTERS
Pate de păstrăv afumat cu arțar, agriș și crustă de cașcaval Raclette
Паштет из копчёной форели на клёне с крыжовником и корочкой из сыра раклет
Aurelius Prosecco
HOT STARTERS
Povestea unui dovlecel
История одного кабачка
Aurelius Feteasca Regala Spumant
SORBET
Sorbet din castravete cu miere de albini
Огуречный сорбет с мёдом
Aurelius Viorica
MAIN COURSE
Sarmală din rață cu ficat, sos din cașcaval Roquefort și nectarine coapte
Голубец из утки с печенью, соусом из сыра рокфор и запечёнными нектаринами
Aurelius Rose Extra Brut
DESSERT
Tartă cu smochine moldovenești și cremă din lapte prăjit
Тарт с молдавским инжиром и кремом из жареного молока
Aurelius Ice Wine Sparkling