Cinema în Aer Liber/Filmul "Охотник с Уолл-стрит"

17 iunie 2018
Duminică, 20:00
Gradina Botanica
60 lei
Adaugă în favorite

 

,,Open-air cinema, este un proiect creat pentru toți cei care își doresc să experimenteze noi trăiri în această vară și să creeze amintiri frumoase împreuna cu prietenii, rudele, familia. 

,,Open-air cinema constă dintr-un cinema „construit” în sânul naturii, sub cerul liber, amenajat într-un stil modern, comod și călduros. Cu un ecran de proiecție, cu fotolii Bean-Bag, cu un bufet cu băuturi și înghețată, unde familiile, cuplurile, copiii, tinerii vor avea posibilitatea de a privi filme de diferite genuri: motivaționale, educative, filme de acțiune, romane, drame. Vor fi prezentate filme seara,  iar scopul final al vizionării unui film constă în încurajarea participanților de a participa împreună la activități distractive, de a avea un schimb de experiență cu profesioniști în domeniul relației.

Ne propunem ca fiecare participant să plece acasă motivat, inspirat, încrezut în sine și plin de viață. Atmosfera va fi creată și de o ceașcă de cafea și ceva dulce, pentru a îndulci sufletele participanților și crearea unei ambianțe prietenoase.

PS: Seara va fi rece, nu uitați sa luați hăinuțe mai groase și spray anti-țînțari. Vă așteptăm cu mult drag!

Prețul biletului e de 60 de lei 
Locația - Gradina Botanica

Descrierea: Охотник с Уолл-стрит (2016)
--Filmul va fi redat în limba rusă!!
Dane Jensen este un corporatist ambițios a cărui viață se învârte în jurul încheierii tranzacțiilor. Jensen își atinge obiectivul său de a prelua compania căreia i s-a dedicat atât de mult, însă curând viața sa primește un verdict dur. Fiul său primește un diagnostic grav, iar Dane este brusc prins între realizarea visului său profesional și petrecerea timpului cu familia, care are nevoie de el mai mult ca niciodată...

https://www.facebook.com/events/2022651954619428/