COKE Live prezinta Concertul aniversar Zdob si Zdub 20 Ani

COKE Live prezinta Concertul aniversar Zdob si Zdub 20 Ani

19 septembrie 2015
Sâmbătă 14:00
100–200 lei
Adaugă în favorite

  COKE Live prezina Concertul aniversar Zdob si Zdub 20 Ani

 

Coca-Cola și legendara formație Zdob și Zdub vă invită la un eveniment marca Coke Live, să sărbătorim împreună cei 20 de ani de activitate ai formației în cadrul celui mai grandios picnic de familie.

Sâmbătă, 19 septembrie, la 14:00, în parcul Dendrariu, te așteptăm la un eveniment de muzică LIVE organizat de Coca-Cola – concertul aniversar al formației Zdob și Zdub alături de invitații săi speciali.


Zdob și Zdub – renumita formație rock din Moldova, de-a lungul a 20 de ani prezintă lumii întregi, prin muzica sa, farmecul și bogăția folclorului nostru.

Partenerul digital al evenimentului, compania Enter, te va surprinde cu o avalanșă de premii – gadgeturi și accesorii moderne pe care le vei putea câștiga în cadrul activităților din zonele de joc ale evenimentului.

 

COKE Live prezinta Concertul aniversar Zdob si Zdub 20 Ani


Despre eveniment:
Formația Zdob și Zdub ne va prezenta un show special aniversar cu interpretarea celor mai cunoscute și iubite compoziții care deja de 20 de ani răsună în diferite colțuri ale lumii. Tot în cardul acestui show vom auzi piese noi în premieră absolută.

Alături de Zdob și Zdub, vei urmări evoluția unor vestite trupe muzicale autohtone care, cu siguranță, vor încinge atmosfera. Pentru a afla ce artiști vor evolua pe scenă alături de Zdob și Zdub în cadrul evenimentului, urmăriți postările de pe pagina oficială FB Coke LIVE.

Coke LIVE este un eveniment la care ai ocazia să fii alături de artiştii tăi preferaţi şi să asişti la un show live open air nemaivăzut: mii de oameni de toate vârstele în incinta parcului Dendrariu, în fața unei scene dotată cu lumini și ecrane LED, sincronizate într-o producție de excepție.

Coke LIVE te așteaptă la principalul picnic din 2015, organizat într-un parc ce dispune de un teritoriu destinat special activităților distractive pentru orice vârstă. O zonă aparte va fi reprezentată de cele mai bune restaurante ale capitalei, în care găsești cele mai delicioase bucate, zone de joc și relaxare, etc.


Prețul biletului:
3 august – 13 septembrie inclusiv - 100 lei (50 lei cu Selfie)
13 septembrie – 19 septembrie inclusiv - 200 lei (100 lei cu Selfie)

Atenție! sunt disponibile bilete cu reducere 50% in cazul in care veți plasa un link de pe facebook cu un Selfie cu produs Coca Cola. Link-ul trebuie sa fie plasat la rezervarea biletelor in câmpul "Notițe". Daca campul nu va conține un Link cu o poză, rezervarea va fi anulata!

notite

Iar pentru că acest concert să fie o adevărată sărbătoare pentru toată familia,copiii însoțiți de părinţi, cu vârsta până la 10 ani, au acces liber la eveniment.


Urmărește pagina evenimentului și pagina Coca Cola de pe Facebook pentru a participa la concursuri.


Organizatorul evenimentului – Echipa NRG Events, etalon al calității în industria organizării evenimentelor din Moldova.Info bilete : 060 879 444

 

Din momentul rezervarii aveti 12 ore la dispozitie pentru a achita biletele.