Colivia cu nebune

Colivia cu nebune

14, 24–25 februarie
18:30
Teatrul ”Luceafărul”
250–350 lei
Adaugă în favorite

După începutul spectacolului, accesul în sală este interzis!

Permiteți-ne să vă povestim un pic despre #premiera „Colivia cu nebune” de Jean Poiret, în regia lui Slava Sambriș care va avea loc la Teatrul „Luceafărul”.

 

Am întrebat mai multă lume ce le-ar fi curios să afle despre #premieră și majoritatea au zis că ar vrea să știe „povestea”.  Păi, pe scurt :

 

Un tânăr îndrăgostit peste măsură, Laurent, hotărăște să se însoare. 

Înainte de acest pas însă, el trebuie să facă față unei dificile încercări – să organizeze o cină în familie, cu părinții. Nimic ieșit din comun până în acest moment, doar că mireasa provine dintr-o familie cu vederi extrem de conservatoare, cu un tată politician care militează pentru morală și familia tradițională. Iar Laurent descinde dintr-o familie ieșită din tiparele unei mentalități conservatoare. De frică să nu-și piardă iubita, tânărul își roagă tatăl să joace în fața familiei ei un rol complicat… 
„Colivia cu nebune” se recomandă drept o comedie despre aparențe și prejudecăți, familii tradiționale și …mai puțin ori, poate, mai mult de-atât, sau, într-un cuvânt: despre iubire, în toate formele și înțelesurile ei.

 

Ne oprim aici, să nu facem spoilere 

 

#Comedia „Colivia cu nebune” va fi în două acte, iar după spectacol vom putea savura o companie bună, muzică retro și vin gustos în foaier. 

 

Alege ziua când vrei să vii cu prietenii, să te relaxezi la o comedie „nebună” și cumpără biletele pe iticket.md sau la casa de bilete. Avem un presentiment că, foarte curând, se vor epuiza toate locurile pentru cele 10 reprezentații din decembrie 2022. 

 

Cine va juca în spectacol?

 

Gigi Tabarcea - George

Ion Jitari - Albin

Ion Liulica - Laurent 

Ion Prisacara - Jacob 

Victor Triboi - Mercedes, Languedoc(măcelarul)

Radu Canțîr - Zorba

Oleg Lungu - Francis (regizorul din culise) 

Emilian Crețu - Dl Dieulafoi  

Iraida Bobescu - Dna Dieulafoi  

Maria Anton - Andreea

Dorina Tataru - Simone 

Dansatori: Ion Prisacara, Oleg Macovei, Andrei Chirtoca

 

Regie: Slava Sambriș

Traducere: Adrian Solomon

Scenografie: Adrian Suruceanu

Pictor de costume: Stela Verebceanu

Coreografie: Alexandra Soșnicova și Serghei Golovnea