Concert de caritate la Delfinariu

31 mai 2017
Miercuri, 13:00
Delfinariu Nemo
50 lei
Adaugă în favorite

concert de caritate 

 

CONCERT DE CARITATE: GALLOP MOLDOVA, SPERANȚA COPIILOR
 
Ai o inimă mare și ești dornic de o zi specială cu emoții și zâmbete? Atunci cumpără un bilet de călătorie pe planeta de vis a copiilor cu nevoi speciale. Cei mai îndrăgiți artiști, Adrian Ursu, Serj Kizenkoff și Big Flash Sound, vor concerta la Delfinariu.
 
 
​Inițiativa ​Gallop Moldova și diaspora din Chicago vă așteaptă cu mare drag pe 31 mai, ora 13.00, să sărbătorim o zi din viața copiilor. Dăruiește-le o copilărie fericită!
 
 
Pentru copii, pregătim o atmosferă plină de sărbătoare, vor avea parte de muzică bună, înghețată, baloane și distracție la maximum, oferită de o echipă de animatori.
 
Copiii vor putea beneficia de cele mai memorabile servicii din viața lor:
 
- Vor fi fi pictați pe fațe cu desenele lor preferate;
 
- Se vor fotografia cu o oglindă magică, oferită de Oglinda Selfie Moldova;
 
- Vor privi o expoziție de fotografia “O zi din via’a mea”.
 
Alături de Gallop Moldova, primul program de terapie prin călărie pentru copii, veți putea privi un spectacol live, plin de culoare, muzică bună și bucurii în preajma Zilei Internaționale a Copilului. Biletele de intrare la concertul de caritate costă 50 lei -(copiii vor avea intrare gratuită).
 
Imediat după concert, puteți face cel mai de preț cadou pentru copii, un spectacol cu delfini de 45 min, începând cu ora 15.00, oferit de cei mai renumiți și talentați antrenori de la Delfinariul din Chișinău. Biletele de intrare la spectacolul cu delfinii costă 200 lei.
 
Fondurile sunt adunate pentru a spijini copiii cu dizabilități mintale din Moldova să urmeze sesiuni de hipoterapie pe un cal fermecat, care îi vor ajuta să-și dezvolte echilibrul psiho-emoțional.
 
Vă așteptăm cu mult drag!
 
Fondurile pot fi, de asemenea, donate pe www.GoFundMe.com/GallopMoldova