Concert trupa CUIBUL - Lansare de album -Vise Elementare 2015

30 noiembrie 2015
Luni, 19:00
150300 lei
Adaugă în favorite

Concert trupa CUIBUL - Lansare de album -Vise Elementare

 

   Vă invităm pe data de 30 noiembrie, ora 19:00, la lansarea albumului “Vise elementare”.
Concertul de lansare va avea loc în cea mai bună sală acustică din țară, Teatrul Național “Mihai Eminescu”, Chișinău. 

“Vise elementare” este al 8-lea album din discografia legendarei trupe Cuibul, însă primul în limba română, lansat împreună cu Universal Music România.


   În 2013, trupa a invitat-o pe solista Lidia Scarlat în componența trupei. Lidia a adaptat versurile în limba română și engleză și odată cu venirea ei s-a metamorfozat și sunetul formației, devenind unul acustic-cameral: un nou concept pentru un nou public și o nouă viață pentru cele mai frumoase piese din istoria de 25 de ani de activitate a formației.


   Pe lângă tradiționalele chitări acustice, bass-chitară și percuție, în piesele din album veți descoperi și nuanțe de vioară și acordeon.
Lucrul asupra albumului a durat mai mult de 1 an, timp în care formația a filmat 3 videoclipuri, a susținut concerte în Moldova, România, Ucraina și Rusia, a organizat o serie de concerte acustice cu trupa românească Byron și a deschis concertele trupelor The Cardigans și Morcheeba.
Pentru artwork-ul albumului, Cuibul a ales una din ilustrațiile meșterite de talentata artistă din România, Mădălina Andronic.