Conferința Internațională „Vindecarea traumei psihologice și reziliența la copii și adulți”

Conferința Internațională „Vindecarea traumei psihologice și reziliența la copii și adulți”

9–10 decembrie
9:00, 17:30
Bristol Central Park Hotel
2000 lei
Adaugă în favorite

În perioade de criză, specialiștii în sănătate mintală se află în prima linie. Pentru a fi cât mai aproape de nevoile clienților, psihologii și psihoterapeuții au nevoie constant să învețe și să devină mai buniîn domeniul lor. Conferința Internațională „Vindecare traumei psihologice și reziliența la copii și adulți” va fi un spațiu pentru a împărtăși și acumula cunoștințe și un HUB de creștere a specialiștilor din domeniul sănătății mintale.

 

Ce?

Evenimentul este organizat de Institutul pentru Familie și Inițiative Sociale (IFIS), în perioada 9-10 decembrie. Conferința va avea focusul pe două direcții - trauma la copii și trauma la adulți.

 

Cine sunt speakerii?

Specialiști la nivel internaționalvor împărtăși din experiența lor de vindecare a traumelor. Monika Jongerius Joras (Olanda), Popa Dana (Olanda), Marcel Nedelcu (România), Ovidiu Jumanca (România), Sergiu Toma (Moldova) și Angelica Sirețchi (România) sunt speakerii evenimentului.

 

Pentru cine?
Dacă ești psiholog/ă, psihoterapeut/ă sau te pasionează domeniul psihologiei, această Conferință este pentru tine.

 

Agenda conferinței și alte detalii vor putea fi consultate pe pagina evenimentului

 

Preț bilet:

Early Bird (10-24 noiembrie) - 1600 lei

Bilet standard (25 noiembrie - 8 decembrie) - 2000 lei

 

IFIS este o organizație de profesioniști care promovează bunăstarea familiei și copilului prin intermediul serviciilor de consultanță și consiliere. Institutul oferă servicii complexe de sprijin psihologic adresat femeilor și copiilor care se confruntă cu experiențe traumatice.

Acest eveniment este susținut de Coaliția Națională „Viață fără Violență în Familie”.

Parteneri: Facultatea de Psihologie, Științe ale Educației, Sociologie și Asistență Socială, Universitatea de Stat din Moldova

 

Parteneri media:  Moldova.org