Contabilitatea in Agricultura

Contabilitatea in Agricultura

21 august
Vineri 10:00
1390 lei
Adaugă în favorite

Dacă ar fi să luăm în calcul faptul că R.Moldova este o țară agricolă- un sistem de organizare corectă a contabilității este strict necesar.

Și așa cum ne confirmă și specialiștii din domeniu, cel mai ușor prinzi experiența atunci când ai ocazia să consulți cazuri practice, studii de caz lămuritoare. Din acest motiv, compania Vioser Trainings & Events organizează un curs cu tematica “Particularitățile menținerii evidenței contabile în domeniul Agriculturii”.
În cadrul acestui curs, împreună cu Alexandru Frecăuțeanu, dr. hab., prof. univ., consultant, analist economic, vom discuta aprofundat despre aspectele contabile și fiscale ale companiilor agricole.

De ce ai nevoie pentru a ține contabilitatea activităților agricole cu succes maxim:
- În primul rând ai nevoie de o viziune de ansamblu, dar și în detaliu, asupra cerințelor legislației în vigoare privind activitățile agricole!
- Incontestabil, ai nevoie de experiență în aplicarea legii în anumite situații frecvent întâlnite în activitățile agricole.

Programul cursului:

1. Contabilizarea subvenţiilor, dobânzilor şi altor elemente contabile la înfiinţarea şi îngrijirea plantaţiilor viticole tinere; 
2. Contabilitatea costurilor parcului de maşini şi tractoare: abordare clasică şi variante alternative cu luare în consideraţie a reglementărilor normative în vigoare şi a experienţei întreprinderilor autohtone sau din străinătate;
3. Contabilizarea şi repartizarea costurilor indirecte de producţie constante şi variabile;
4. Contabilitatea acordarii şi rambursării împrumuturilor în natură cu bunuri fungibile conform prevederilor variantei modificate a Codului civil al Republicii Moldova care a intrat în vigoare din 1 martie 2019; 
5. Contabilitatea condiționării produselor cerealiere și determinarea diferențiată a costului efectiv unitar;
6. Contabilitatea perisabilităţii naturale.

Detalii curs:
Speaker: Alexandru Frecăuțeanu, dr. hab., prof. univ., consultant, analist economic
Când: 21 august, 10:00 - 16:00

Investiție:
1390 MDL până la data de 14 august
1740 MDL de la 15 august
Investiția include: 1 zi de curs, consultația specialistului, materialele de lucru, pauzele de cafea

Pentru înscriere la curs, completați formularul: https://bit.ly/2M1qAtZ