Costi Burlacu & Corina Țepeș - Același Drum

Costi Burlacu & Corina Țepeș - Același Drum

7 decembrie 2023
Joi 19:00
Palatul Național "Nicolae Sulac"
200–700 lei
Adaugă în favorite

20 ani pe Același Drum!

Cel mai celebru cuplu muzical din Republica Moldova pregătesc un regal de excepție pentru toți admiratorii lor!

Pe 7 decembrie, lumina reflectoarelor de la Palatul Național din Chișinău va cădea pe cele două voci ale muzicii, Costi Burlacu și Corina Țepeș.
Cuplul de viață și de scenă va celebra un remarcabil parcurs de 20 de ani pe scena muzicală într-un spectacol artistic unic și irepetabil.
Acest eveniment muzical major, intitulat „Același drum”, va aduce în scenă cele mai de rezistență melodii ale duetului, într-o nouă reorchestrare dinamică și inovatoare, creată de Directorul muzical Mark Oselski. Profunzimea performanței live va fi susținută de “Festiv Band” în fuziune cu revoluționara Orchestra „Moldovlaska” condusă de maeștrii Veaceslav Ștefăneț și Dorin Buldumea.

Concertul va fi o retrospectivă a carierei impresionante a celor doi artiști, un spectacol plin de surprize, cu muzică ușoară și populară, cu invitați speciali și momente unice în regia Dnei Svetlana Frumusachi. Un show de lumini și culori marca DVV Show.

Spectatorii sunt invitați să devină parte din povestea muzicală a cuplului, care promite să fie una dintre cele mai memorabile!