Craciunul copiilor 2018

15 decembrie 2018
Sâmbătă, 15:00
Casa Sarbatorii, str. Ghioceilor 1 (Moldexpo)
50300 lei
Adaugă în favorite

 

Crăciunul copiilor 2018 - cel mai mare bal de sărbatori cu Odoraș

 

Pe 15 decembrie, revista ODORAŞ organizează o superbă sărbătoare de Crăciun pentru toată familia și, în special, pentru copilași!

O petrecere unică la care vor participa multe de centre de creaţie, cu ateliere creative, cu master-clas, sau ocupații pe placul copiilor! De asemenea, va avea loc un concert de sărbătoare cu vedete din țară, târg de Crăciun, dar şi multă distracţie cu personaje de poveste! De la sărbătoare nu va lipsi Moş Crăciun, care va veni cu daruri plăcute pentru fiecare copilaş! 

CÂND?
15 decembrie 2018
Ora 15.00 – 18.00

UNDE?
Casa Sărbătorii
Str. Ghioceilor, 1 (Moldexpo)

CINE? 
La eveniment pot participa copilaşi de diferite vârste! Fiecare va găsi activităţi pe placul său - jocuri, desene şi aplicaţii, workshopuri de creaţie cu tematica sărbătorilor de iarnă, ateliere de gătit, desene pe faţă, puzzle, saltele gonflabile şi desigur multă muzică, dansuri şi distracţie la maximum. 

BILETE
Toți copiii, indiferent de vârstă, au nevoie de bilet! 
Biletele pentru copii costă 300 lei, biletele pentru părinții care îi însoțesc pe copii costă 50 de lei (recomandăm prezența unui singur părinte pentru un copil, dar nu excludem prezența ambilor părinți, dacă este cazul). 

CADOURI & TOMBOLĂ
Moş Crăciun va bucura cu daruri plăcute toţi copiii! Nu vor lipsi concursurile interactive şi tombola cu premii de la finalul evenimentului. 

CARITATE
Tradiţional, la Crăciunul Copiilor, invităm şi familiile cu tripleţi şi cvadrupleţi născuţi în anul curent, pe care încercăm să-i ajutăm cu daruri necesare copiilor, ajutaţi de sponsorii evenimentului. Pentru că nu e simplu să creşti mai mulţi pici odată!

CENTRE DE CREAŢIE 
Școala de matematică Soroban,

Smart Kids,

Azur ART,

Dovleceii,

Glamour Girls,

Smart start,

Amighen,

Cecefel,

Fast Track Kids,

Țara de nisip,

Centrul de creație pentru copii și adolescenți „Politehnic”, etc.


CONCERT: Adrian Ursu, Adriana Ochișanu, Georgeta Voinovan, Aurel Chirtoacă, Valentina Volontir, Angelica Sîrbu, Nicoleta Sava-Hanganu, Daniela Sclifos ș.a. 


SPONSORI GENERALI: NUK, Tedi, Heinz, Dr Frey, Semana, Bucovina, Savex .