Cum sa nu pierzi femeia din tine dupa ce devii mama!

22 March 2020
Sunday, 10:00
online
200400 lei
Adaugă în favorite

 

Carantinа nu este un obstacol:) Știi de ce?

 

Așează-te confortabil pe sofa în data de 22 martie, începând cu ora 10:00, și absoarbe cele mai utile informații pe cele mai delicate teme cu care se confruntă femeile în ziua de azi!

 

FORUM ONLINE EXCLUSIV PENTRU FEMEI!

DATA: 22 MARTIE, ORA 9:00

 

Știi cine sunt speakerii la Forum? Hai să-ți dăm câteva detalii:

 

Ina Kishlaru, antrenor certificat în fitness, ne va spune cum și-a revenit în formă după nașterea celor 3 copii. Secrete nedezvăluite până acum.

 

Anastasia Valac, doctor nutriționist, ne va relata despre produsele alimentare care ne îmbătrânesc, de care obiceiuri trebuie să scăpăm imediat, ce factori interni și externi ”ne mănâncă” frumusețea și cum s-o redobândim pentru a ne prelungi tinerețea. E o informație pe care nu o vei găsi în sursele deschise.

 

Mariana Spînu, sexolog și psihoterapeut, va atinge cele mai delicate coarde ale vieții intime și va localiza problemele cele mai frecvente cu care se ciocnesc cuplurile în ziua de azi, mai ales după apariția copiilor în familie. Promitem o discuție fierbinte!

 

Elena Saviuc, psiholog de familie, va explica pe îndelete poziția fiecărui membru în familie, cum să faci față situațiilor de criză, cum să-ți împaci odraslele și soțul fără certuri și jigniri și cum să faci deosebirea între educația fetelor și cea a băieților. Vei rămâne surprinsă!

 

Irina Feshchenko, consultant de imagine și stilist, îți va arăta cât de simplu e să arăți demențial cu doar câteva trucuri vestimentare. Nici nu bănuiai că poți asorta o fustă de vară cu o pereche de cizme de toamnă și să arăți fantastic! De-ai ști câte mai are de spus.

 

Yolka Fliman, actriță, prezentatoare radio și copywriter, va împărtăși cu noi istoria sa înduioșătoare despre viața alături de un copil deosebit și cum sa îți păstrezi dragostea față de viață chiar și atunci când nu mai ai puteri pentru nimic.

 

Idee n-ai câtă informație utilă vei primi timp de doar o zi! Profită de prețul minim pentru participare și fii prezentă la forum. Avantajul acestei achiziții e că vom trimite pe email, ulterior, toate înregistrările video!