DAS INTERIOR & IMOBIL EXPO 2023

DAS INTERIOR & IMOBIL EXPO 2023

2–5 noiembrie 2023
Joi 10:00
CIE MOLDEXPO, mun. Chișinău, str. Ghioceilor, 1
25 lei
Adaugă în favorite

DAS EXPO 2023 include două expoziții tematice din domeniul imobiliarelor, construcțiilor, arhitecturii și designului, desfășurate concomitent.

Expozițiile tematice IMOBIL și DAS INTERIOR SALON reprezintă o platformă eficientă de promovare și dezvoltare a pieței imobiliare și a designului de interior din Republica Moldova. Formatul evenimentului este conceput pentru a prezenta cât mai multe oportunități și oferte pentru consumatori, care vor găsi soluții optime atât privind procurarea locuințelor, cât și privind amenajarea acestora. De asemenea, veți putea beneficia de consultări gratuite de la arhitecți și designeri de interior profesioniști chiar în cadrul expozițiilor.

DAS INTERIOR SALON reprezintă unica expoziție tematică din țară, ce se desfășoară anual de mai bine de 10 ani, unde sunt expuse, practic, toate sectoarele de pe piața mobilei, a finisajelor, a decorului și designului de interior.

Expoziția IMOBIL constituie un eveniment unic pentru încheierea afacerilor sigure și reciproc avantajoase, pentru stabilirea legăturilor și a contactelor utile, precum și pentru investiții în domeniul imobiliar. Expoziția oferă vizitatorilor posibilitatea de a discuta cu profesioniștii din domeniu întrebări legate de vânzarea, cumpărarea și chiria imobilelor atât în țară, cât și peste hotare; de a beneficia de consultări privind creditarea ipotecară, investiții și multe altele.

 

Preț bilet: 25 de lei

*Un bilet oferă accesul în ambele pavilioane