De 5 ani sarbatorim sanatatea!

28 martie
Sâmbătă, 14:00
Courtyard by Marriott, str. Arborilor 21/A

Așa cum primăvara reprezinta prilejul perfect pentru schimbari, regenerare și noi decizii, echipa Detox Delivery te invită să voiajezi spre destinația redescoperirii de sine, participând la evenimentul aniversar „De 5 ani sărbătorim sănătatea”.

Având misiunea încă de la fondare de a ajuta oamenii să facă schimbări sănătoase în viața lor, să îndrăgească fructele, legumele și verdețurile nu doar pentru gust, dar și pentru aportul sporit de vitamine și nutrienți, Detox Delivery vrea să-ți ofere răspunsuri și informații pentru a-ți forma o nouă perspectivă a felului în care te privești și te cunoști. 


În călătoria redescoperirii de sine vom înainta alături de Ramona Țintea, fondatoarea și nutriționista „Școlii de slăbit” din România. 


Pe lângă aportul informațional considerabil, vei beneficia de surprize și cadouri de la parteneri:

  • Îți vei putea face plinul de produse sănătoase, comercializându-le direct de la producătorii prezenți la târg.

  • Vei savura din cele mai gustoase și sănătoase gustări marca Detox Delivery.

  • Te vei delecta cu limonada Detox Delivery și vei simți pe propria sănătate beneficiile apei Kangen.

  • Poți lua cu tine și copiii, căci pe parcursul evenimentului, vor fi animatori care-i vor distra, oferindu-le de altfel și câte un suc delicios presat la rece.

  • Vei avea posibilitatea de a câștiga o consultație video de 1-2 ore, în care vei primi sfaturi valoroase pe teme legate de nutriție și însănătoșire de la Ramona Țintea.

  • Îți vom oferi ocazia să participi la o Mega tombolă cu mega premii. Cât de bine sună să poți câștiga Programe Detox Delivery sau premii valoroase de la partenerii noștri?

  • Desigur, nelipsită e partea în care vei face multe poze și vei socializa cu mulți oameni pasionați de sănătate!
  • Iar la final vom ciocni un pahar de spumant și ne vom delecta cu desertul vegan oferit de Dulcinella. 

Și asta nu e tot. Pentru prima data în Republica Moldova îi vom avea alături pe Muhammet Gürkan și Doamna dr. Spinean Alina, fondatorii centrului „Atasagon Detox & Wellbeing Center”. Pe lângă sfaturile legate de detoxifiere corporală și mentală, vizând îmbunătățirea stilului de viata, aceștia vor oferi premiul mare al acestui eveniment: un program Detox Retreat la „Atasagon Detox & Wellbeing Center” din Brașov. Cine știe, poate norocosul ești chiar tu? 


Vino alături de Echipa Detox Delivery pe data de 28 martie și sărbătorește sănătatea!

Prețul unui bilet este de 300 lei! 

Atenție, în ziua evenimentului biletele vor costa 500 lei. 

Dresscode: Ne-ar plăcea să porți culoarea verde.