„De Cádiz a Jerez” flamenco dance show

„De Cádiz a Jerez” flamenco dance show

10 mai
Vineri 18:00
Teatrul Fără Nume
100–150 lei
Adaugă în favorite
Maqam Flamenco e o trupă de artiști, care celebrează moștenirea culturală prin muzică și dans. Aceştia se remarcă prin autenticitate, excelență tehnică și creativitate, păstrând în același timp tradițiile culturii flamenco. Dansatorii te invită la o experiență captivantă, o călătorie prin istoria vibrantă și intensitatea emoțională a dansului flamenco.
De asemenea, dansatorii Maqam Flamenco predau arta flamenco, organizează ateliere, masterclass-uri și programe comunitare, împărtășind pasiunea pentru această formă de exprimare artistică, fiind o inspirație pentru generațiile viitoare, şi continuarea acestei frumoase tradiții.
 
Show-ul “De Cádiz a Jerez”
Show-ul „De Cadiz a Jerez” este esența sufletului andaluz. Creând un vârtej de energie, pasiune, muzică și dans, artiștii invită publicul într-o călătorie emoționantă prin coastele Cadizului până la bodegile din Jerez.
Istoria lungă și bogată a dansului flamenco este reprezentată în fiecare notă, de la primul acord al chitarei până la mișcarea pasională a dansatorilor.