EcoRun Hincesti

5 May 2018
Saturday, 10:00
or. Hîncești
50200 lei
Adaugă în favorite

Competiția de alergare trail,EcoRun Hîncești este organizat cu ocazia aniversării a 518 ani de la fondarea Orașului Hîncești, de Asociația Obștească “Run Moldova” împreună cu Primăria Municipiului Hîncești.

Invităm sportivii profesioniști și amatori, din Republica Moldova și de peste hotare, la linia de start, pe data de 5 mai 2018, pentru a sărbători într-un mod inedit ziua unuia dintre cele mai frumoase orașe din țară.

Participanții la cursele de cross (circa 10 km) și semi-maraton (circa 22 km), vor starta din inima orașului, trecând pe lângă catedrala centrală, Complexul istorico-arhitectural Manuc Bei (Palatul lui Manuc, Casa vechilului, Clădirea contesei, Castelul de vânătoare, Turnul de veghe, etc.), codrii din preajma or. Hîncești, lacul din parcul central al orașului și alte atracții din zonă.

După concurs, invităm toți sportivii, să participe la manifestațiile organizate de Primăria orașului Hîncești pentru oaspeții săi.

Partenerii generali ai competiției sunt operatorului numărul 1 în servicii integrate mobile – fixe – internet – TV, compania Moldtelecom, Zahăr Cinci Inimioare și importatorul de automobile DACIA Moldova.

Primele trei locuri, de la ambele distanțe, vor primi gadgeturi, accesorii și produse sportive din partea operatorului numărul 1 în servicii integrate mobile – fixe – internet – TV, companiei Moldtelecom, Magazinului 21K Sports și Corporației Siberian Health / Сибирское здоровье Молдова.

Trasee la alegere: 10 km și 20 km

Număr de participanți: 70 persoane

Taxa de participare: 10km - 150 MDL

                                 20 km - 200 MDL

Taxa de transport: 50 MDL (Tur/Retur)*

*Transportul va porni din Chișinău, la ora 7:30 (locul de pornire va fi anunțat în scurt timp)

Procedura de înregistrare la concurs:

  1. Citiți cu atenție Regulamentul Concursului

  2. Vă înregistrați în formularul de  pe site

  3. Achitați taxa de participare pe siteul iticket*

*IMPORTANT! În cazul achitării taxei de participare (și/sau a celei de transport) pentru alte persoane decât dvs, vă rugăm foarte mult să indicați numele prenumele și cursa la care participă persoana cu pricina, în căsuța ”NOTITE” la finalizarea procedurii de plată pe siteul iTicket. Sau ne adresați un email la adresa [email protected], cu clarificarea plății adiționale făcute.

Pentru detalii adiționale, consultați pagina de web: www.runmoldova.com și evenimentul de  pe facebook: https://www.facebook.com/events/738936746313687/

Partenerii generali ai concursului sunt operatorului numărul 1 în servicii integrate mobile – fixe – internet – TV, compania Moldtelecom, Zahăr Cinci Inimioare și importatorul de automobile DACIA Moldova.