EcoRun Nisporeni

EcoRun Nisporeni

26 mai 2018
Sâmbătă 10:00
or. Nisporeni
100–200 lei
Adaugă în favorite

Competiția de alergare trail, EcoRun Nisporeni este organizată cu ocazia aniversării a 400 ani de la fondarea Orașului Nisporeni, de Asociația Obștească “Run Moldova” împreună cu Primăria Municipiului Nisporeni.

Invităm sportivii profesioniști și amatori, din Republica Moldova și de peste hotare, la linia de start, pe data de 26 mai 2018, pentru a sărbători într-un mod inedit aniversarea acestui oraș frumos.

Participanții la cursele de cros (circa 12 km) și semimaraton (circa 24 km), vor starta din Piața Ștefan cel Mare, vor trece pe lângă Monumentul Eroilor căzuți în războiul de pe Nistru (1992) și Afganistan, Biserica Sf. Arhangheli, Mănăstirea Ștefan cel Mare, apoi spre Codrii din preajma orașului.

După concurs, invităm toți sportivii, să participe la manifestațiile organizate de Primăria orașului Nisporeni pentru oaspeții săi.

Partenerii generali ai competiției sunt operatorului numărul 1 în servicii integrate mobile – fixe – internet – TV, compania Moldtelecom, Zahăr Cinci Inimioare și importatorul de automobile DACIA Moldova.

Primele trei locuri, de la ambele distanțe, vor primi gadgeturi, accesorii și produse sportive din partea operatorului numărul 1 în servicii integrate mobile – fixe – internet – TV, companiei Moldtelecom, Magazinului 21K Sports și Corporației Siberian Health / Сибирское здоровье Молдова.

 

Detalii eveniment:

Locație: or. Nisporeni

Ora: 26 mai 2018, Startul la ora 09:00

Trasee la alegere: 12 km și 24 km

Număr de participanți: 180 persoane

Taxa de participare:

12km - 150 MDL

24 km - 200 MDL

Taxa de transport: 100 MDL (Tur/Retur)*

*Transportul va porni din Chișinău, la ora 7:00 (locul de pornire va fi anunțat pe pagina evenimentului pe facebook)

 

Procedura de înregistrare la concurs:

  1. Citiți cu atenție Regulamentul Concursului

  2. Vă înregistrați în formularul de  pe site

  3. Achitați taxa de participare pe siteul iTicket*

*IMPORTANT! În cazul achitării taxei de participare (și/sau a celei de transport) pentru alte persoane decât dvs, vă rugăm foarte mult să indicați numele prenumele și cursa la care participă persoana cu pricina, în căsuța ”NOTITE” la finalizarea procedurii de plată pe siteul iTicket. Sau ne adresați un email la adresa [email protected], cu clarificarea plății adiționale făcute.

 

Pentru detalii adiționale, consultați pagina de web: www.runmoldova.com și evenimentul de  pe facebook: https://www.facebook.com/events/354521571724822/