Elaborarea unui model de afaceri cu Mario Bruhlmann

17 noiembrie, 19, 23 ianuarie, 30, martie 2015
09:00
200 lei
Adaugă în favorite

Elaborarea unui model de afaceri cu Mario Bruhlmann

 

Doriţi să dezvoltaţi o afacere de succes la un nivel excelent?

 

Advanced Consulting vă invită să beneficiaţi de programul de susținere și dezvoltare a întreprinderilor mici şi mijlocii în Republica Moldova, administrat și implementat în colaborare cu Swiss Create (ramura de dezvoltare a afacerilor a holdingului elvețian Swiss Consulting Group SCG AG), organizaţia Christliche Ostmission (Elveţia) şi Institutul deDezvoltare a Afacerilor din cadrul Universităţii "Divitia Gratiae". Vă oferim posibilitatea de a lua parte la o serie de seminare în afaceri care vor avea loc în perioada 17 noiembrie 2015 – 1 aprilie 2016. Cursurile vor fi predate de mai mulți vorbitori din Elveția cu experiență remarcabilă în afaceri, care sunt parteneri ai holdingului Swiss Consulting Group SCG AG. Cursurile de seminar vor avea loc după cum urmează:

 

· Elaborarea unui model de afaceri (17 – 19 noiembrie, 2015)
· Marketing (19 – 20 ianuarie, 2016)
· Managementul Financiar (23 – 24 februarie, 2016)
· Сonducerea personalului (30 martie – 1 aprilie, 2016)

 

    La seminare poate participa orice persoană care dorește să inițieze sau să dezvolte o afacere într-un mod profesionist și excelent sau cei care sunt implicați în orice activitate de management/administrare a unei organizații sau întreprinderi. Pentru a fi înscriși în lista participanților este necesar să completați formularul de participare https://docs.google.com/forms/d/1gNywOvh73nPaaiFkzyBUvxxT9y7qKphgUSV0Aau6haQ/viewform?c=0&w=1

 

   Taxa de participare este una simbolică și constituie 200MDL pentru fiecare curs deseminar. Cei care locuiesc în afara mun. Chișinău pot prezenta sau completa formularul și achita taxa de participare în prima zi de seminar, însă pentru a rezerva participarea dumneavoastră necesită o confirmare în prealabil prin telefon sau e-mail, deoarece locurile sunt limitate. De asemenea, pentru cei care locuiesc înafara municipiului Chişinău, se oferă cazare pe perioada instruirilor.