Elaborarea unui model de afaceri febr 2020

3–5 February 2020
Monday, 09:00
Universitatea Divitia Gratiae, Alexandru Hâjdeu, 94, mun. Chișinău
200 lei
Adaugă în favorite

Dorința de a deveni mai buni este o caracteristică împărtășită de foarte mulți oameni. Mulți își doresc acest lucru însă puțini sunt gata să plătească prețul. În urma unei cercetări făcute de revista Forbes, doar 8% din oamenii care își asumă anumite angajamente la început de an, obțin și careva rezultate.

Dacă ești pasionat de afaceri sau pur și simplu dorești să devii mai bun în ceea ce faci, 2020 poate fi anul unor angajamente împlinite. Din 3-5 Februarie, dăm start ciclului de seminare Swiss Create care îți oferă oportunitatea de a învăța ceva nou. Seminarele sunt organizate de Advanced Consulting în colaborare cu Universitatea „Divitia Gratiae” și organizațiile elvețiene Swiss Create și COM International. Va fi o călătorie interesantă care explorează 4 domenii fundamentale ale unei afaceri de succes:

-          Modele de Afaceri și Dezvoltarea Întreprinderii

-          Marketing și Vânzări

-          Management financiar și al Proiectelor

-          Leadership și instrumente HR

În cadrul primului seminar, va fi abordată tema elaborării unui model de afaceri unde vei afla din prima sursă care sunt principiile după care să te ghidezi în formarea și/sau perfecționarea propriului model de afaceri. Acest modul va fi predat de Igor Prisac și elvețianul Stefan Sweifel, ambii având o amplă experiență în acest domeniu. Fiecare seminar presupune un manual de lucru profesionist, elaborat după standarde elvețiene, acces la softul Swiss Create Business Manager, elemente ce vor asigura o înțelegere aprofundată a subiectelor.

Ce ai de pierdut dacă nu vei veni?

-          Nu vei cunoaște istoriile de succes ale oamenilor care au demonstrat că și în Moldova poți avea o afacere prosperă;

-          Vei continua să găsești o mie de motive din care să amâni deschiderea afacerii proprii sau avansarea afacerii existente la următorul nivel;

-          Nu vei cunoaște alți antreprenori și potențiali parteneri de afaceri;

-          Nu vei fi inspirat și nu-i vei putea inspira și pe alții.

Dacă ești pro-activ, parcurge următorii pași:

1.       Completează formularul de participare: https://forms.gle/wRMbSQb7B1mF2Jj5A

2.       Confirmă participarea din timp

3.       Achită taxa de participare de 200 MDL

Vino la timp, cu dispoziție de învățare!