Emigrare Canada? Incepe cu NEXUS - seminar informativ

8 iunie 2017
Joi, 21:30
Columna 106, Centrul NEXUS
149 lei
Adaugă în favorite

emigrare 

 

Emigrarea în Canada a fost și este un subiect mereu actual. În mod special, acest lucru s-a simțit în ultimii ani – sute de moldoveni s-au stabilit cu traiul acolo, iar alte sute (sau chiar mii) cochetează cu această idee.
 
La NEXUS primim în fiecare zi întrebări despre emigrarea în Canada. Întrebările sunt multe și diverse, de la ”ce acte-mi trebuie”, până la ”cât costă să emigrez”.
 
Procesul și procedura de înscriere pentru obținerea vizei de reședință în statul Canadian este complexă și de durată. Iar ca să fim și mai exacți - este un proces care necesită investiție de timp și bani.
 
Și pentru că avem grijă să te informăm corect și din surse oficiale și vrem să te protejăm de intermediarii care cer mii de euro cu pretextul că îți ”garantează” viza, venim cu un seminar informativ, despre Express Entry (programul de emigrare în zona anglofonă a Canadei).
 
 
Ce vei afla la seminar?
 
- cum să te înregistrezi la programul de emigrare,
 
- unde să te înregistrezi
 
- etapele prin care trebuie să treci
 
- cât timp trebuie să aștepți rezultatele
 
- cât o să te coste toată procedura legală
 
- cine sunt persoanele cu mai mari șanse de a fi acceptate de program
 
 
De ce NEXUS?
 
Pentru că oferim informații clare, argumentate și din surse oficiale.
 
Și da, la final de seminar vei avea posibilitatea să întrebi expertul nostru tot ceea ce te interesează. Sau poți să ceri chiar ajutorul nostru.
 
Când?
 
Pe 8 iunie, ora 18:30
 
Unde?
 
Columna 106, Centrul NEXUS Chișinău.