”Emily’s Dream“ Poveste de Crăciun

”Emily’s Dream“ Poveste de Crăciun

29 decembrie 2023
Vineri 12:00
Teatrul Fără Nume
250–600 lei
Adaugă în favorite

Bucurați-vă de magia sărbătorilor la "Emily's Dream", un spectacol muzical captivant pe 29 decembrie la ora 12:00, la Teatrul Fara Nume


În această poveste de Crăciun, veți fi martorii aventurii pline de emoții a lui Emily, o fetiță orfană, care primește un cadou magic în seara de Crăciun și pornește într-o călătorie extraordinară în căutarea unei familii.

Spectacolul va fi îmbogățit de prezența unor artiști excepționali precum Claunul Slava, magicianul Mihail Kovali cu un număr impresionant de levitație, gimnasta aeriană Veronica Mereuță ,gimnastele scolii “Top Aerials” ,talentații copii de la școala vocală "Talents by Rodica Rosioru". În plus, veți avea parte de momente pline de energie oferite de talentele școlii "Dallas Dance" și de numeroase acrobații spectaculoase.

Nu ratați apariția specială a celui mai așteptat personaj al sărbătorilor - Moș Crăciun! "Emily's Dream" promite să aducă bucurie și emoție în inimile publicului de toate vârstele. Un eveniment pe care nu vreți să-l ratați în acest sezon festiv!

Preț early bird pina la data de 6 Decembrie, nu ratați!

*Copii până la 3 ani intră gratuit - în brațe la pârinți