Eurasian Business Conference 2019

18 mai
Sâmbătă, 09:00
250 lei
Adaugă în favorite

Pe data de 18 mai, 2019, la Chişinău va avea loc conferinţa internaţională de afaceri - Eurasian Business Conference în Ediția a 2-a. Conferinţa întruneşte speakeri atât din Vest, cât şi din Est, precum şi vorbitori locali şi din România – www.eurasian-bc.org 

Organizatorii evenimentului sunt Advanced Consulting, JCI Moldova, Univesitatea Divitia Gratiae, în parteneriat cu Christliche Ostmission, şi alte organizaţii şi companii locale. Scopul conferinţei este de a sensibiliza comunitatea de afaceri cu privire la oportunitățile care le oferă tehnologiile digitale pentru afaceri. Tema general a conferinței este “Inovații și Tehnologii într-o Lume Digitală: de la Amenințări la Oportunități”.

Domenii vizate: Economie, Management, Tehnologii informaţionale, Marketing Digital, Antreprenoriat, Digitalizarea Afacerii etc. 

Eurasian Business Conference generează o platformă pentru antreprenori, profesori, cercetători, studenţi, drept scop fiind dezvoltarea afacerilor la un nivel excelent şi corect, precum şi a unui management performant.

Limba de prezentare şi traducere: Română, Rusă şi Engleză

Prețul  biletului: 250 MDL până pe 1 mai 400MDL

Mai multe detalii despre eveniment puteţi afla accesând link-ul www.eurasian-bc.org, sau puteţi contacta organizatorii la următoarele date de contact: (+373) 68852535, 069460334, 068213355, ida@uni-dg.md