Fashion Soiree 2022

Fashion Soiree 2022

300 lei
Adaugă în favorite

MDF Fashion Soiree 

Rezervează-ți locul la Fashion Soiree și obține un entry ticket special.

O atmosferă minunată, muzică live, designeri autohtoni care își vor prezenta colecțiile din acest an și desigur - guest star-urile și personalitățile publice care vor defila pe podium – toate acestea sunt despre ediția Fashion Soiree din acest an. Publicul este așteptat să cunoască care sunt oamenii din spatele brandurilor, dar și toată comunitatea fashion din Moldova, în cele două zile de eveniment.

Ziua 1

Pe data de 25 iunie va avea loc catwalk-ul și prezentarea colecțiilor de vară, 2022. Vom afla care sunt tendințele acestui an și vom admira vedetele preferate pe podium, pe ritmuri de muzică live. În această ediție de Fashion Soiree vom pune accentul pe responsabilitate, coeziunea socială și pe grija pentru viitor în designul vestimentar.

Doritorii pot achiziționa un entry ticket care va include un drink, acces la 2 fashion talks, stilisti, 3 poze individuale profesioniste si reduceri speciale de brandurile DININIMA, made in Moldova.

Ziua 2

Pe 26 iunie, Fashion Soiree va lansa, în premieră, un pop-up shop în incinta Muzeului de Istorie – un târg de modă cu branduri autohtone și reduceri speciale pentru toți iubitorii de fashion. Și desigur nu va lipsi nici muzica live și buna dispoziție.

Vă așteptăm la Fashion Soiree!!

Ediția din acest an face parte din lista evenimentelor creative organizate la Chisinău în luna iunie, de către cartierul creativ și Asociația Industriilor Creative Cor. Șirul de evenimente anuale Moldova Fashion Days, are drept scop promovarea producătorilor autohtoni de modă și este organizat de Asociația Patronală din Industria Ușoară (APIUS) cu susținerea proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID și Suedia.

Locația evenimentului: Grădina Muzeului Naţional de Istorie a Moldovei

Preț bilet pentru ambele zile: 300 de lei

 Dress code-ul - white!