Fashion Soiree 2023

Fashion Soiree 2023

23 iunie
Vineri 18:00
Digital Park
200 lei
Adaugă în favorite

 

Pe 23 iunie, vino la cel mai așteptat eveniment de modă al verii - Fashion Soirée!

Designerii locali își vor expune pe podium colecțiile de vară, ce vor fi prezentate de personalități din diferite domenii. Veți avea ocazia să fiți martorii transformării materialelor în artă pură, într-un spectacol extraordinar, demn de toată admirația.

Colecțiile de vară ne vor încânta cu materiale vaporoase, culori vibrante și imprimeuri florale, inspirate de paradisurile tropicale. De la rochii fluide și ușoare, perfecte pentru plimbările pe plajă sau prin oraș, până la ținute sofisticate pentru serile de vară, noile creații vor seta atmosfera și dispoziția pentru acest sezon.

Fiecare colecție își spune propria poveste, reflectând personalitatea creatorului și aducând în prim-plan diversitatea și originalitatea modei autohtone. Prezentarea va fi precedată de fashion talk-uri, unde vom discuta subiecte relevante, tendințe, inovații și provocări din domeniul modei, cu experți din industrie, designeri și influenceri.  

Nu uita că acest eveniment reprezintă o oportunitate unică de a sprijini comunitatea și de a promova creativitatea și talentul designerilor noștri. Este o modalitate excelentă de a susține economia locală și de a încuraja consumul durabil al modei.

Așadar, marcați în calendar data de 23 iunie și pregătiți-vă pentru un spectacol de creativitate și frumusețe. Grăbiți-vă să vă cumpărați biletele și să fiți printre norocoșii care se vor bucura de atmosfera extraordinară a unui eveniment de modă în aer liber.