Festivalul Culorilor Darwin 2015

18 septembrie 2015
Vineri, 16:00
Moldexpo
150250 lei
Adaugă în favorite

Festivalul Culorilor Darwin 2015

 

Festivalul Culorilor Darwin 2015
Mii de oameni colorați, fun, distracție, muzică, dans. Evoluție spirituală, libertate de exprimare și deschidere spre noi orizonturi. Festivalul Culorilor Darwin este o bătălie de culori care îți aduce o experiență de neuitat, ca să te distrezi pe cinste și să îți faci un oraș întreg de prieteni noi. La acest eveniment nu există bariere de vârstă, gen și statut social.
Vino să îți colorezi emoțiile și prietenii!

 

Festivalul Culorilor Darwin 2015


CE TE AȘTEAPTĂ LA FESTIVAL:
Aruncări de pudră colorată
Concert de muzică electronică
Dansuri energice cu animatori sexy
Mâncare și băuturi răcoritoare
Distracție la maxim cu prietenii

 

CUM SĂ TE ECHIPEZI PENTRU FESTIVAL:
Ia o pereche de ochelari, ca să îți protejezi ochii
Îmbracă o bandană sau o mască, să nu inhalezi pudra
Ține smartphone-ul în husă și sub peliculă de protecție
„Selfie” este mai calitativ de pe monopod
Video este mai dinamic de pe action cameras

 

Muzica la Festival
Cu peste 100+ de milioane de stream-uri pe Soundcloud, 26+ de milioane de stream-uri pe Spotify și 6 track-uri situate pe locul #1 în 2014 în Beatport

Top 100, precum și pe locul #4 în Beatport 2014 printre cei mai bine cotați artiști, R3HAB este un producător de muzică electronică care se diferențiază prin material original și prin colaborarea cu artiști precum Calvin Harris, Kaskade, David Guetta, LMFAO, Nervo și alții.

Fiind întotdeauna pe fronturile muzicii dance la nivel mondial, R3HAB reprezintă acum pentru toată lumea un brand adevărat pentru stilurile de muzică #dutch #house, #progressive și #electro. În 2012 a lansat propriul radioshow denumit „I NEED R3HAB!!!”
https://www.facebook.com/r3hab
https://soundcloud.com/r3hab
https://twitter.com/R3HAB

 

Festivalul Culorilor Darwin 2015

 

Pudra colorată
Holi Gulal powder este o pulbere colorată, utilizată tradițional în India pentru a sărbători unul dintre cele cele mai mari Festivaluri indiene - "Festivalul de Culori Holi". Pudra nu este periculoasă pentru sănătate, deoarece a fost testată în cele mai moderne laboratoare, în conformitate cu standardele NTP și OSHA, dar și în Centrul de Sănătate Publică din Moldova. Ingrediente: 99,50% făină de porumb, 0,50% culori comestibile.
Un pliculeț de pudră colorată, în ziua evenimentului, va avea prețul de 35 lei.
Pudra este ambalată în pachețele de 100 grame. Un plic de pudră este suficient pentru 3-4 aruncări din toată inima! Pudra va putea fi primită cadou la biletul cumpărat sau cumpărată aparte pe data de 18 septembrie, în corturile specializate cu sigla Darwin, de pe teritoriul Festivalului.

Skin Friendly
Pudra colorată Holi Gulal powder nu are ingrediente nocive, este 100% naturală și este originală, fiind importată din India și testată în Centrul Național pentru Sănătate Publică din Moldova. Praful fin din această pudră este extrem de redus, ceea ce este important mai ales pentru pacienții cu alergie și astmă. Desigur, această pudră este compatibilă pentru piele și păr, deoarece se spală ușor și nu produce iritații.
• Eco friendly
Ingredientele pentru Holi Gulal powder sunt 100 % naturale și se spală ușor, fiind optimizate pentru utilizare în aer liber. Pudra colorată este un produs cosmetic și este complet biodegradabilă, non-toxică, anti-alergică și oferă un contrast maxim de culoare.
• Easy washable
Pudra conține doar 0,50% de culori comestibile naturale (preparate din flori), care sunt solubile în apă și nu lasă urme de pete colorate. De obicei, pudra poate fi cu ușurință spălată din haine. Cu toate acestea, vă recomandăm insistent să nu vă aruncați cu pudră în ochi și să respectați normele de securitate, care vor fi anunțate la Festival. „Enjoy!”

Festivalul Culorilor Darwin 2015

 

Cum a fost la Festival în 2014?
Am fost peste 10 000 de oameni colorați. Festivalul Culorilor Darwin a generat o bătălie de culori despre care vom povesti încă și nepoților noștri. Ne-am distrat pe cinste și ne-am făcut un oraș întreg de prieteni noi. Nu au existat bariere de vârstă, gen și statut social. Am devenit mai liberi și mai degajați!

 

Mai multe detalii pe http://festival.darwin.md/

 

Festivalul Culorilor Darwin 2015

 

Info bilete iTicket : 060 879 444 

 

Din momentul rezervarii aveti 12 ore la dispozitie pentru a achita biletele.